PRSKALICA ZA DEZINFEKCIJU: Evo gde ima da se kupi i to po niskoj ceni – ZA PONETI!
Foto: Promo

PRSKALICA ZA DEZINFEKCIJU: Evo gde ima da se kupi i to po niskoj ceni – ZA PONETI!

Život -

Ovih dana zbog sve prisutnijeg virusa imamo problem da nađemo dezinfekciona sredstva, naročito ona sa prskalicom. I velika pakovanja nam svakako dobro dođu u ovim situacijama nestašice, ali potrebno nam je nešto praktičnije što ćemo moći stalno da nosimo sa sobom i čime ćemo moći da dezinfikujemo lice i ruke – pogledajte OVDE!

Upozoravaju nas da ne pipamo lice prljavim rukama kako se virus sa ruke ne bi eventualno preneo na lice te samim tim i u telo. Zato je uvek dobro imati kod sebe nešto čime može da se dezinfikuje lice, a da to ne podrazumeva i dalje kontakt ruku sa licem. Ova prskalica za lice je zato fenomenalna stvar, jer u nju sipate dezinfekciono sredstvo za lice i pritiskom na dugme izbacuje ravnomerno kapljice. Dakle ravnomerno, ne okupa vas, već poprska tek toliko koliko je neophodno.

Ne morate da nosite nikakvu bocu sa sobom kako biste bili u prilici da se van kuće dezinfikujete, kako lice, tako i ruke. Ova prskalica je super praktična, jer može da stane u torbu, a da ne zauzme mnogo mesta u njoj . Nisu potrebne ni baterije ni struja da bi radila, samo sredstvo koje želite u njoj.

Gde može da se kupi? Ili da se poruči online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Cena je sada AKCIJSKAsamo 950 din, a rok trajanja NEOGRANIČEN!

foto: Promo

Ako radite sa više ljudi u kancelariji, ako ste primorani da svakodnevno idete autobusom, obavezno imajte kod sebe ovu prskalicu i redovno dezinfikujte ruke i lice. Super je korisna i praktična stvar. A čestice tečnosti su toliko sitne i brojne, samim tim ravnomerno raspoređene kada se prsnu, da neće biti problem da je koristite čak i ako na licu imate šminku.

Poručite odmah OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 već danas po AKCIJSKOJ ceni od samo 950 din!

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track