Najnovije vesti

PODRŽIMO MEDICINARE, perimo ruke

OVO ĆE VAM OTVORITI OČI! Kad pogledate video SHVATIĆETE zbog čega morate ispoštovati svaki korak PRANJA RUKU!

Zdravlje

Epidemija koronavirusa proglašena je na teritoriji cele Srbije, uveden je policijski čas, ukinut je gradski i međugradski prevoz, zatvoreni su restorani i tržni centri, starije osobe ne smeju da napuštaju svoje domove, a sve kako bi se zaustavilo širenje ove nevidljive pošasti. 

foto: Printscreen

Svaku veče u 20 sati cela Srbija izlazi na svoje prozore i blakone kako bi aplauzom odali počast medicinskim radnicima, lekarima, medicinskim sestrama, tehničarima koji je danonoćno bore za svaki život. 

foto: Printscreen

Veoma je važna i higijena, a medicinari širom sveta govore i na prvo mesto stavljaju pranje ruku i da se rukama koje nisu oprane ne diraju nos, oči i usta. 

Mislite na medicinsko osoblje i pravilno perite ruke. Veoma je važno da se ispoštuje svaki korak prilikom pranja ruku i da ruke perete najmanje 20 sekundi.

foto: Printscreen

U videu je pokazano da ako ne operete ruke kako treba prljavština i virusi mogu da ostanu na koži. Ali ako ispoštujete svaki korak, znači da ste se otarasili  i virusa, bakterija...- mislimo na sebe, naše najbliže i na medicinare: 

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...