PRAVILNA ISHRANA U DOBA RAZNIH VIRUSA: Koje namirnice je poželjno jesti kako biste ojačali organizam?
Foto: Promo

PRAVILNA ISHRANA U DOBA RAZNIH VIRUSA: Koje namirnice je poželjno jesti kako biste ojačali organizam?

Život -

Postoje namirnice koje, kada ih jedemo, čine naše telo pogodnijim tlom za virus, a s druge strane postoje one koje je potrebno jesti kako bismo ojačali organizam, kako bismo generalno podigli imunitet i smanjili rizik da se zarazimo ili da makar, u slučaju da se zarazimo, to prođe sa što manje posledica.

Kako biste osnažili organizam inače, ne samo privremeno u doba virusa, bez obzira na godine je preporučljivo jesti što više i što raznovrsnije voće i povrće. Međutim, šta ako i niste neki ljubitelj žvaćkanja ovih namirnica , kako da ih lakše unesete u organizam i obezbedite mu neophodne vitamine? Ili ako ne možete da naterate klince da jedu povrće? Napravite sok!

Sokovi u kućnoj režiji su sjajna varijanta za vaše zdravlje: nemaju dodate šećere, konzervanse, veštačke arome i boje. I pravite ih od onoga što vi želite, po vašem ukusu i vašim potrebama. Najbolji saveznik u ovom poslu vam je SOKOVNIK! Mi predlažemo prenosivi sokovnik malih dimenzija jer je izuzetno praktičan:

- nije veliki pa nema mnogo posla oko njegovog čišćenja i pranja,

- prenosiv je i može da se ponese čak i u ne prevelikoj torbi (što je odlično ako ste u ovo doba virusa primorani da izlazite iz kuće na duće vreme),

- puni se na USB kabl.

foto: Promo

U njega možete staviti bilo koje iseckano voće i povrće i po želji preliti vodom/mlekom/jogurtom ili, u slučaju da je u pitanju voće prepuno vode – ničim.

Ovi obroci su jeftini, a izuzetno hranljivi i brzo i lako se pripremaju. Plus što možete da ih ponesete na posao i pijete direktno iz sokovnika.

A gde ovaj sokovnik možete da kupite? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 ga možete kupiti po specijalnoj ceni od samo 1.990 rsd!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track