RAVNI TABANI: Kako da sada nosite uloške za obuću kada ste uglavnom u čarapama ili papučama?
Foto: Promo

RAVNI TABANI: Kako da sada nosite uloške za obuću kada ste uglavnom u čarapama ili papučama?

Život -

Većina uložaka za ravna stopala je predviđena za nošenje u zatvorenoj obući i nije moguće nositi je u papučama, a kamoli na bosu nogu, tj. samo preko čarapa. Da li sada kada ste uglavnom kod kuće primećujete kako vas zbog ravnih tabana bole leđa i glava iako ste na nogama manje nego pre? Postoji način da uloške nosite čak i kada niste u obući – pogledajte OVDE.

Već nekoliko godina na našem tržištu postoje specijalni ulošci za ravna stopala koji su jedini od retkih, da ne kažemo jedinih, koji mogu da se nose i u otvorenoj obući, pa čak i na bosu nogu ili čarapu. To su EASY STEP jastučići koji vam, kao što im i samo ime obećava, pružaju lak korak. Ovi jastučići ne prekrivaju kao većina uložaka celo stopalo, već samo njegov spušteni deo podižući ga, a preko risa prelazi mekani fini lastiš koji ih drži na mestu pa makar bili i bosi.

Gde ih kupiti sada kada većina radnji ne radi? Možete da ih poručite online OVDE ili pozovete na 011/6 888 999 i na vašoj adresi su za samo 1-3 radna dana. Cena je ultrasnižena: 1 par samo 540 din!

foto: Promo

Sjajno je to što su ovi ulošci jako prijatni, meki, veličina je univerzalna zbog prekrivanja samo problematičnog dela stopala, pa mogu da ih nose i deca i odrasli. Nema apsolutno nikakvih neželjenih efekata i, da ne biste mislili da su samo za otvorenu obuću, znajte da ćete moći da ih nosite i u patikama i cipelama kada sve ovo prođe i ponovo budemo normalno mogli napolje.

Poručite ih online OVDE ili pozovite na 011/6 888 999 i na vašoj adresi su za samo 1-3 radna dana. Cena je ultrasnižena: 1 par samo 540 din!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track