PRAVI DRAGULJ NEMAČKE NARODNE MEDICINE! Dodajte ove 4 stvari u 1 ČAŠU VODE i sprečite i NAJTEŽE BOLESTI!
Foto: Profimedia

recept

PRAVI DRAGULJ NEMAČKE NARODNE MEDICINE! Dodajte ove 4 stvari u 1 ČAŠU VODE i sprečite i NAJTEŽE BOLESTI!

Život -

Za pripremu ovog zdravog i prirodnog napitka iz stare Nemačke treba vam limun, đumbir i beli luk, a brojne su prednosti koje proizlaze iz kombinacije ove tri namirnice:

  • regulisanje masnoće u krvi
  • prevencija i lečenje začepljenja arterija
  • prevencija i lečenje infekcija i prehlade
  • prirodno osnaživanje imunog sistema
  • prirodno čišćenje jetre
  • sprečavanje umora

Sve što vam treba su četiri limuna sa korom, čestiri glavice belog luka, jedan mali koren đumbira (3-4 cm) i dva litra vode.

Priprema:

Operite limun i isecite ga na komade. Očistite luk i smutite ga s limunom i đumbirom u blenderu. Stavite izmiksanu smesu u metalni lonac i dodajte 2 litre vode, pa zagrerjte sve zajedno dok skoro ne proključa. Odmah isključite toplinu, pre nego što mešavina pokipi i pustite da se sve ohladi. Procedite kroz cediljku pa ispunite staklene boce.

foto: Profimedia

Kako kažu - treba piti jednu čašu svaki dan, najmanje 2 sata pre obroka ili na prazan želudac. Ovo ponavljajte svakodnevno tri nedelje, pa napravite pauzu od nedelju dana. Posle tih nedelju dana možete ponovo da se vratite istom ciklusu.

Ukoliko vam se ukus ne sviđa, možete dodati malo meda pa tako zasladiti ovaj zdravi napitak, a već nakon prve tri nedelje trebalo bi da osetite promene. Pre svake upotrebe staklenu flašu promučkajte, kako bi se talog limuna i luka dobro pomešao.

foto: Profimedia

Oni koji su probali tvrde da je ovaj napitak posebno dobar za starije, jer im vraća energiju i snagu, te pospešuje cirkulaciju.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Whydontyoutrythis.com/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track