TERAPIJSKI TRETMAN ZA OPORAVAK ORGANIZMA: Pomozite svome telu nakon Covida-19
Foto: Promo

TERAPIJSKI TRETMAN ZA OPORAVAK ORGANIZMA: Pomozite svome telu nakon Covida-19

Život -

Dvomesečna izolacija, boravak u zatvorenom prostoru, konstantna napetost i prekovremeno sedenje u prethodna dva meseca znatno su uticali kako na psihičko tako i na fizičko stanje ljudskog organizma kome je neophodna stručna pomoć.

foto: Promo

Prema rečima fizioterapeuta iz centra „Body Code” najbolji lek za oporavak i preporod ljudskog tela su terapijski tretmani koji poboljšava protok životne energije u organizmu i time preventivno deluju na sve organe u telu i poboljšavaju njihovu funkciju.

Terapijski tretmani pružaju jedinstven pristup vašem telu, oslobađajući ga bola, stresa i napetosti. Primenom određenih tehnika kao što su kraniosakralna tehnika, shiatsu, yumeiho, kombinovani manuelni tretman, miofascijalna relaksacija pomažemo uspostavljanju narušene ravnoteže u organizmu. Ono što nas izdvaja jeste to što se tokom svakog tretmana posvećujemo kako mišićima tako i vašim emocijama. Veliki procenat otrova izbaci se iz organizma u toku tretmana, zatim aktivira se hormon sreće i telo dobije vise kiseonika, a vi se osecate ispunjeno i odmorno,” naglasila je Mira Mitrović, osnovač centra BodyCode.

foto: Promo

Strukovni fizioterapeut Mira Mitrović je i osnivač brenda “BizPliz” koji je pokupio sve simpatije brojnih velikih kompanija. BizPliz je fizioterapeutski tretman nakon kog zaposleni, za samo 15 minuta, dobijaju više elana i entuzijazma za rad. Više o brendu možete pogledati na sajtu https://www.bizpliz.rs/.

foto: Promo

Studije su potvrdile da profesionalni terapeuti za 15 minuta postižu više nego psiholozi za sat vremena. Nauka je, dakle, potvrdila ono što smo mi u svojim srcima već znali:

Terapijski tretman za oporavak organizma je lek!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja