SARI SE U FEBRUARU POJAVIO MISTERIOZAN OSIP NA NOGAMA: Imala sam i ove SIMPTOME, a lekari tek sad shvatili da je KORONA
Foto: Profimedia

Prošla težak period

SARI SE U FEBRUARU POJAVIO MISTERIOZAN OSIP NA NOGAMA: Imala sam i ove SIMPTOME, a lekari tek sad shvatili da je KORONA

Život -

Sara Čerčil (36) mama iz Dorseta, zapanjila se kada je na svojim nogama videla osip. Lekari su joj rekli da bi to mogao da bude kancer krvi ili čak HIV virus, ali ispostavilo se da je u pitanju korona virus.

Mesecima se Sara muči sa misterioznim osipom i pokušava da sazna od čega joj je izbio. Prve simptome osetila je krajem februara - bili su to ubrzan rad srca i kratak dah. Potom joj je osip izbio po rukama i nogama.

U to vreme, Engleska je imala tek 15 registrovanih slučajeva infekcije korona virusom, a Sara nije imala ni temperaturu ni kašalj, pa nikome nije padalo na pamet da bi to mogao da bude korona virus. Ispostaviće se da je ona bila jedna od prvih zaraženih u zemlji.

Nakon pretrage i pregleda, lekarima nije bilo jasno šta se to dešava sa njom, pa su posumnjali na kancer krvi ili na HIV. Sara je, preplašena da će umreti, već počela da traži ko bi pruzeo brigu o njenom devetogodišnjem sinu kada ona umre.

Tri meseca trajala je njena agonija dok konačno nije saznala razlog osipa - u pitanju je korona virus.

Bilo je strašno. Ja i dalje ne znam koji su mi sve organi oštećeni usled korona virusa. Zato pišem o ovome, želim da upozorim ljude da simptomi mogu da budu različiti - kaže ona.

kurir.rs/ženablic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track