DANAS KADA JE NEOPHODNO OPERISATI PROSTATU MUŠKARCI BIRAJU LASERSKU HIRURGIJU
Foto: Promo

DANAS KADA JE NEOPHODNO OPERISATI PROSTATU MUŠKARCI BIRAJU LASERSKU HIRURGIJU

Život -

Tulijum 200 vati – savremeno rešenje za adenom prostate!

Prostata stvara svakodnevne neprijatnosti muškarcima starijim od 50 godina. Iako raznovrsne, žalbe se uglavnom svode na probleme s mokrenjem i na progresivno smanjivanje mlaza urina. Ako jedna grupa muškaraca pati od učestalih poziva i čestih odlazaka u toalet, druga gotovo da i ne izlazi iz toaleta zbog otežanog mokrenja i nemogućnosti potpunog pražnjenja bešike. Konsultacija sa urologom je obavezna. U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE. Pregled obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

Kada lekovi ne pomažu, pristupa se operativnom lečenju. Standardna interevencija za manje žlezde je TURP (transurtetralna resekcija prostate), gde se prostata seče uz pomoć struje, a za velike – klasična, otvorena operacija. Mnogi muškarci koji godinama pate od uvećane prostate lečeni su ovim metodama više puta. Zato danas kad je neophodno ponovno lečenje, logično je da se okreću hirurgiji najviše klase – laserskoj, koja se praktikuje u svetu više od 15 godina. Prostata se u potpunosti isparava uz pomoć laserskog vlakna, bez rizika od gubitka krvi, produženog ostajanja u bolnici, bez obzira na obim ili na prateća oboljenja.

Tulijum laser od 200 vati poslednje je dostignuće u hirurgiji prostate. U poređenju s postojećim laserima, pored toga što ima najveću snagu, on je i maksimalno precizan pri prodiranju u tkivo – samo 0,2 mm. Garantuje maksimalni komfor, brzinu i kvalitet rezultata. Na raspolaganju muškarcima samo u Laser Medu. LASER MED Beograd je deo LAZER MEDa, koji ima 3 filijale u Bugarskoj, prvoklasnu tehniku i 10-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track