TULIJUM LASER 200 VATI U LASER MEDU SPAS JE ZA PROBLEME S URINIRANJEM ILI STALNIM KATETEROM
Foto: Promo

TULIJUM LASER 200 VATI U LASER MEDU SPAS JE ZA PROBLEME S URINIRANJEM ILI STALNIM KATETEROM

Život -

Dobroćudno uvećanje prostate najrasprostranjenije je oboljenje među muškarcima starijim od 50. Ono se izražava kroz narastanje tkiva žlezde, pritisak na susedne organe – mokraćnu bešiku i uretru i pogoršavanje urinarnih tegoba. Počinje sa povećavanjem poziva na mokrenje i smanjenjem mlaza urina i vremenom mokrenje biva sve teže, a noćna ustajanja sve češća. Najteža faza je potpuna nemogućnost mokrenja i postavljanje katetera.

Visokotehnološko rešenje ovog problema predstavlja lasersko isparavanje prostate.

Kada je neophodno operativno lečenje, u Laser Medu se operiše Tulijum laserom od 200 vati, koji kombinuje najveću snagu sa vodećom preciznošću od samo 0,2mm prodiranja u tkivo. Snaga ovog lasera omogućava rad sa prostatama velikog obima. S Tulijumom od 200 vati ne postoji obim prostate koji se ne može ispariti. A njegova vodeća preciznost pruža hirurgu sigurnost pri radu u blizini okolnih tkiva bez rizika od oštećenja kapsule prostate.

Do dana današnjeg Tulijum od 200 vati predstavlja apsolutni vrh u laserskoj hirurgiji prostate. Njegova ogromna vrednost ogleda se u postoperativnim rezultatima – jak i neprekidan mlaz urina, koji je u stanju da zadivi čak i muškarce koji nemaju probleme s prostatom. A za muškarce sa stalnim kateterom rezultat je ravan čudu – kateter im više nije potreban, a uriniranje biva normalno i nesmetano.

Da bi se propisalo lasersko lečenje, lekar se mora detaljno upoznati sa tegobama muškarca i stanjem prostate. U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE. Pregled obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED Beograd je deo LAZER MEDa, koji ima 3 filijale u Bugarskoj, prvoklasnu tehniku i 10-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja