Najnovije vesti

SAZNAJE VIŠE : Kako se uvećana prostata uklanja laserom?
Foto: Promo

SAZNAJE VIŠE : Kako se uvećana prostata uklanja laserom?

Zdravlje

4 filijale Laser Meda u Bugarskoj i Srbiji

Oko polovine muškaraca starosti preko 60 godina ima problema sa uriniranjem koji su povezani sa uvećanjem žlezde prostate. Lečenje započinje lekovima koji samo ublažavaju situaciju, ali ne mogu zaustaviti rast prostate. Sledeća faza je operativni zahvat, gde najvišu klasu predstavlja laserska hirurgija zbog njene minimalne invazivnosti. Širom sveta razvijeno je nekoliko laserskih sistema za uklanjanje adenoma prostate, a svaki od njih ima nekoliko generacija lasera. Nesumnjivo, najbrže se razvija laserska tehnologija Tulijuma, koja sada poseduje sistem četvrte generacije, snage od 200 vati. A to donosi određene prednosti u procesu operacije: beskrvnost, brzinu, efikasnost.

Tulijum laser od 200 vati omogućava hirurgu da operiše:

  • sa svim tehnikama ustanovljenim u laserskoj hirurgiji prostate – tim Laser Meda prednost daje vaporizaciji (isparavanju), zato što je minimalno invazivna i bezopasna po okolna tkiva;
  • bez opasnosti, do same kapsule prostate – vodeća preciznost od samo 0,2 mm prodiranja u tkivo omogućava hirurgu da ukloni uvećano tkivo, bez rizika od probijanja kapsule;
  • uz kraće vreme provedeno pod anestezijom – što je jača laserska energija, to je veća brzina isparavanja tkiva prostate. I tu Tulijum od 200 vati nema konkurencije.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA. LASER MED - 4 filijale, prvoklasna tehnika i 10-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...