Najnovije vesti

NA PRIRODAN NAČIN REŠITE PROBLEM POLICISTIČNIH JAJNIKA: Sredite vaš organizam na ovaj jednostavan način!
Foto: Profimedia

NA PRIRODAN NAČIN REŠITE PROBLEM POLICISTIČNIH JAJNIKA: Sredite vaš organizam na ovaj jednostavan način!

Zdravlje

Mnoge žene se susreću sa problemom policističnoih jajnika. Najčešći simptomi mogu da uključuju porast telesne težine, opadanje kose, pojačanu maljavost, akne, tamne fleke, masnu kožu, smanjen broj menstruacija ili njihov potpuni izostanak. Mogu dovesti i do umanjene mogućnosti začeća, pa i do spontanih pobačaja. Ukoliko primetite neke od navedenih sipmtoma, odmah reagujte, a mi vam dajemo savet kako to da uradite na prirodan način.

Predstavljamo vam Folinomel, proizvod sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvornim kod žena sa ovim tegobama. Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

foto: Promo

Prednosti Folinomela za PCOS:

– Reguliše menstrualne cikluse – Promoviše ovulaciju – Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj – Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći – Snižava insulin i glukozu – Snižava holesterol – Snižava upalu – Poboljšava anksioznost – Rešava problem mioma na meterici – Rešava problem nervoze, prekomerne težine – Smanjuje potrebe za određenim namirnicama

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana po ceni od 2.990 rsd za pakovanje od 20 kesica.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...