POBEDITE U BORBI PROTIV GLJIVICA: Saznajte kako da se rešite infekcija na koži, ekcema i dermatitisa!
Foto: Profimedia

POBEDITE U BORBI PROTIV GLJIVICA: Saznajte kako da se rešite infekcija na koži, ekcema i dermatitisa!

Život -

Mnogi ljudi ignorišu gljivice na koži, a odlaganjem lečenja infekcija može da se proširi i samim tim pogorša. Ako koža nije zdrava i tretira se pogrešnim sredstvima, rizik je mnogo veći da se pojavi gljivična infekcija. Neki od simptoma mogu da budu crvenilo, plikovi, perutanje na koži, svrab. Pored održavanje kože čistom ili nošenjem odgovarajuće odeće koja je neće iritirati, vreme je da preduhitrite veće tegobe i nabavite proizvod koji će vam zaista pomoći.

Predstavljamo vam Fungapure! Kliničkim ispitivanjem ova krema je efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica,ukoliko se održava normalna higijena teško se vraćaju.

foto: Promo

Fugapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 3.980 rsd svakog radnog dana ili pozvati 011/4420-502. Ne propustite i AKCIJU, ako uzmete dve kreme Fungapure, treću dobijate gratis po ceni od 7.960 rsd, a ako poručite tri - još dve dobijete gratis po ceni od 11.490 rsd.

Zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track