Snimak videlo 13 miliona ljudi

KONOBAR POKAZAO ŠTA MU SE DEŠAVA DOK MU KORONA HARA TELOM: Ne veruju mi da ne osećam ništa pa samo pojeo užasno s*anje

Život -

Prijatelj mi nije verovao da ne osećam ništa, pa mi je rekao da pojedem neko užasno sr..e

Rasel Doneli, konobar i glumac, zarazio se korona virusom, a pritom jedva da i ima neki simptom. Zbog pozitivnog nalaza sada je u izolaciji a jedini simptom koji mu je i ukazao na to da je možda zaražen je odsustvo čula mirisa i ukusa.

“Drugi talas nije nimalo naivan i nije šala. Ja sam imao sreće kako prolazim sa ovim”, rekao je Rasel na TikToku, gde je objavio video na kojem je pokazao da je izgubio čulo mirisa i ukusa. U snimku, koji je pogledalo 13 miliona ljudi, Rasel demonstrira šta je sve pojeo i popio za jedan dan, a da ništa nije osetio.

“Prijatelj mi nije verovao da ne osećam ništa, pa mi je rekao da pojedem neko užasno sr..e. Pristao sam. Luk sam malo osećao u sinusima, ali uglavnom ništa posebno. Pasta od luka je bila lakša. Sok od limuna sam držao nekoliko puta u ustima. Osetio sam da me steže u ustima, ali nije bilo ukusa. Telo očito hemijski reaguje, ali čula ukusa ne”, rekao je. Potom je popio sok od pomorandže nakon pranja zuba, a onda je nastavio da grize danima star luk i zaliva ga uljem i limunom.

“Svi koji misle da je virus laž ili da nije strašan moraju da znaju da ja imam sreće jer mogu da se šalim oko svoje situacije. Za neke druge ljude, virus je fatalan”, dodao je Rasel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track