Najnovije vesti

SPREČITE NA VREME

NAGOMILANI STRES RUŠI IMUNITET! Ruski naturolog OTKRIVA kako da se ZAŠTITITE u vreme KORONE (KURIR TELEVIZIJA)

Zdravlje

U današnje vreme više nego ikad potrebno je obratiti pažnju na snagu imuniteta.

Kakav ce biti nas imunitet zavisi od mnogo faktora, a na prvom mestu je svakako tempo kojim zivimo, kaze ruski naturolog Georgij Nazarov.

Čuveni ekspert za zdrav život otkrio je koje su to zdrave navike koje poboljšavaju stanje i telesnog i mentalnog zdravlja.

Prema rečima naturologa Nazarova na imunitet utiču dva faktora - genetika i navike.

Jedna od najboljih navika je kaljenje organizma, kako poručuje.

-Ako se stalno nalazimo na temperaturi na 25 stepeni i nemamo nikakvog kontakta sa hladnim ili sa toplim, po naš organizam biće izuzetn štetno kad se izložimo promeni temperature, navodi ovaj naturolog.

Čist vazduh i fizička aktivnost od velike su važnosti za podizanje imuniteta.

Iako nije loše vežbanje u zatvorenom prostoru, od izuzetne važnosti je i da što više vremena provodimo napolju, jedna od najboljih aktivnosti je šetnja.

Višečasovno sedenje neminovno donosi porbleme i štetu po zdravlje čoveka. Javljaju se problemi sa kolenima, kukovima, kičmom, oticanje nogu i opterećenje srca, ali ako na sat vremena ustanemo i podignemo se samo nekoliko centimetara, mi ćemo uključiti neku vrstu pumpe koja će poboljšati stanje našeg organizma.

Ono što najviše šteti našem zdravlju, svakako je stres, pa iako ga ocenjuje nužnim i sa jedne strane pozitivnim za čoveka, nagomilani stres može biti poguban za naš organizam.

Jako je važno da vodimo računa o sebi i kvalitetnijem pristupu životu, unapređivanjem ishrane i kvaliteta života lakše ćemo se izboriti sa brigama.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...