MUŠKARCI S UVEĆANOM PROSTATOM IZBEGAVAJU DA PIJU VODU
Foto: Promo

MUŠKARCI S UVEĆANOM PROSTATOM IZBEGAVAJU DA PIJU VODU

Život -

Tulijum od 200 W – poslednja reč u hirurgiji prostate. Samo u Laser Medu.

Urinarni poremećaji kod muškaraca starijih od 50 godina ukazuju na predstojeće probleme s prostatom. Oni su direktno povezani s porastom tkiva prostate i pritiskom koji ono vrši na susedne organe – mokraćni kanal i bešiku. Pozivi na mokrenje postaju sve češći i vremenom ih je sve teže odložiti zbog smanjenog kapaciteta mokraćne bešike. Istovremeno, vreme trajanja uriniranja postaje sve duže zbog smanjene prohodnosti mokraćnog kanala. Zbog toga je pažnja muškarca usmerena ka uriniranju i neophodnosti postojanja toaleta u neposrednoj blizini.

Prva odluka kojoj pribegava je da ograniči unos tečnosti i samim tim smanji učestalost poziva na mokrenje. Količina popijene vode drastično se smanjuje i na taj način se stvaraju uslovi za pojavu drugog problema – kamenja u mokraćnim putevima.

Logično rešenje je konsultacija sa urologom. U LASER MEDU se radi KOMPLETAN PREGLED PROSTATE PO CENI KONSULTACIJE. Pregled obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina i određivanje tumorskog markera PSA.

Operacija prostate najsnažnijim i najpreciznijim laserom na svetu – Tulijumom od 200 vati, stavlja tačku na vaše probleme s mokrenjem. Kada se medikamentnim lečenjem ne mogu rešiti problemi s mokrenjem, pristupa se operativnom lečenju. Laserska hirurgija prostate je najsavremenija operativna metoda, a Tulijum laser od 200 vati – maksimalno usavršena tehnologija. U Srbiji ovu savremenu tehnologiju koriste samo specijalisti Laser Meda.

Snaga od 200 vati u laserskoj hirurgiji označava:

  • brzo uklanjanje uvećanog tkiva žlezde – energija koju lasersko vlakno emituje poseduje najveću snagu;
  • komfor za pacijenta – operacija kratko traje, pa je samim tim kraće i vreme koje pacijent provodi pod anestezijom, što ovu intervenciju čini još sigurnijom;
  • kvalitet rezultata – kombinacija snage od 200 vati i preciznosti od samo 0,2 mm prodiranja u tkivo kod ovog poslednjeg modela Tulijum lasera omogućava hirurgu da ispari (vaporizira) prostatu do njene kapsule.

Laser Med - 4 filijale u Bugarskoj i Srbiji, prvoklasna tehnika i 10-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track