Najnovije vesti

NE MORATE DA NOSITE GAS MASKU KAKO BISTE SE ZAŠTITILI: Inovativno rešenje protiv zagađenog vazduha!
Foto: Profimedia

NE MORATE DA NOSITE GAS MASKU KAKO BISTE SE ZAŠTITILI: Inovativno rešenje protiv zagađenog vazduha!

Zdravlje

Poslednjih godina, i prema zvaničnim podacima, Srbija se svrstava u jednu od najzagađenijih zemalja. Uticaj aerozagađenja može da se odrazi na respiratorni, kardiovaskularni, pa čak i nervni sistem. Iako je glavna preporuka da u vreme zagađenja ne izlazimo napolje, već da sedimo kod kuće, s obzirom na svakodnevne obaveze koje imamo, to je nemoguće postići. Obezbedite sebi adekvatnu zaštitu i dišite bez bojazni kada ste na otvorenom, u bilo koje doba dana ili noći, koji god da je nivo zagađenja u tom trenutku. Sve što vam je potrebno je inovativno rešenje - „Zelena maska“.

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Hangar
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

Hangar
foto: Promo

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd! Filtere za nju naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 108 rsd, za komplet filtera.

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...