Najnovije vesti

MediGroup na novim lokacijama u Surčinu i Pančevu
Foto: Promo

MediGroup na novim lokacijama u Surčinu i Pančevu

Zdravlje

Besplatni pregledi u Surčinu za dame povodom 8. marta

Otvorene Moja ambulanta MediGroup Surčin i MediLab laboratorija u Pančevu

Najveći privatni zdravstveni sistem MediGroup postao je bogatiji za dve nove ustanove - u Surčinu i Pančevu.

Otvaranjem MediGroup ambulante na adresi Vojvođanska 85, meštani Surčina imaće pristup najkvalitetnijoj usluzi lekara opšte medicine, a na istoj adresi nalazi se i MediLab MediGroup laboratorija sa širokom paletom laboratorijskih analiza. Na dan svečanog otvaranja, 8. marta, sugradjankama iz Surčina omogućen je besplatan pregled. Takođe, kako je ceo mart posvećen zdravlju žena, do 31. marta svim damama obezbedjen je popust od 30 odsto za preglede.

“Naš sistem uvek osluškuje potrebe svojih korisnika, pa smo tako uvideli potrebu za lokalizovanim, manjim ustanovama, odnosno ambulantama, naročito imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u zemlji. Naša ideja je da svako u svom komšiluku može da dobije adekvatnu medicinsku pomoć, da zdravlje nikada ne čeka i da smo uvek tu za naše pacijente. Moja ambulanta MediGroup Surčin je prva u nizu ovakvih ustanova koje planiramo da otvorimo. Sigurni smo da će u MediGroup ambulanti naši Surčinci biti u dobrim rukama” , izjavila je Marija Rabrenović, COO MediGroup sistema.

Pored ambulante u Surčinu, MediGroup sistem nedavno je postao bogatiji i za još jednu MediLab laboratoriju u Pančevu, na adresi Zmaj Jove Jovanovića 39. Meštanima Pančeva biće dostupne sve neophodne analize, a stručni tim MediGroup sistema će se pobrinuti da precizne i pouzdane rezulate dobiju u što kraćem roku. Povodom otvaranja građanima su omogućene i posebne cenovne pogodnosti koje važe do 10. aprila.

MediGroup
foto: Promo

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom renomiranog švajcarskog proizvođača Roche i poseduju sve neophodne sertifikate, poštuju zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

MediGroup
foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...