Najnovije vesti

DUGOGODIŠNJI PROBLEMI SA ASTMOM, ALERGIJAMA I DISANJEM UOPŠTE MOGU SE OTKLONITI NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN: Evo koji!
Foto: Promo

DUGOGODIŠNJI PROBLEMI SA ASTMOM, ALERGIJAMA I DISANJEM UOPŠTE MOGU SE OTKLONITI NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN: Evo koji!

Zdravlje
13:14h

- Astmatičar sam od treće godine života. Zbog drugih zdravstvenih problema, imunitet mi je znatno opao, pa se kasnije javljaju i alergije na jaja, polen, kućnu prašinu, perje ...

- Danas imam 30 godina i dvoje dece i prvi sam put osetio olakšanje i šta znači disati punim plućima, biti slobodan da kreneš bilo gde bez straha da li će te kratak dah zaustaviti.

Ovim rečima, Ivan počinje svoju priču. Sada nema nikakvih disajnih tegoba, zahvaljujući prirodnim preparatima.

- Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve Bio-Teo Centra sam pronašao na internetu. Pročitao sam izjave korisnika i ponadao se da bi one i meni mogle da pomognu. Naročito mi je bilo teško na proleće i jesen, a moram da napomenem da sam sve ove godine redovno uzimao terapiju. Ali, uglavnom, tegobe nisu odlazile, samo su se – ublažavale.

- Posle prvog popijenog kompleta osetio sam poboljšanje i prestao da koristim inhalator. Prodisao sam, bolje sam spavao, imao sam više snage i mogao sam mnogo toga da obavim bez potrebe za odmaranjem. Sada pravim pauzu nakon ispijenog drugog kompleta i nameravam da nastavim, naročito ću povećati dozu u vreme cvetanja lipa, koje imam ispred kuće, a koje su mi zadavale naročite poteškoće.

- Moram takođe da napomenem da sam svake godine u septembru morao kod lekara, jer su se alergije tada najviše pojačavale. Međutim, slučajno sam tada počeo da pijem kapi i nisam morao da „letim“ između lekara i apoteka – zadovoljno kaže Ivan.

- Svima pričam za Bio-Teo proizvode i da, pre nego što sam počeo da ih upotrebljavam, često nisam mogao da dođem do daha i morao bih da sednem i posle najmanjeg napora. Nisam ni balon deci mogao da naduvam, što mi je jako teško padalo. Sada je sve lakše, i apsolutno učestvujem u njihovim životima.

Bio-Teo biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice različitih kapi (tinkture):

 • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
 • Rastvara i smekšava sluz
 • Pomaže kod angine, bronhitisa i traheitisa
 • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 • Olakšava kašalj, pomaže kod astme i upale pluća
 • Olakšava tegobe HOBP (hroničnog oboljenja pluća)
 • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa           
Komplet pluca
foto: Promo

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena Bio-Teo biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1920 din. za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Sve Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona dikretno iz naše proizvodnje, maloprodaja ili putem sajta www.bioteo.com INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

 • Srbija: +381 62 336-336, maloprodaja Beograd, Sinđelićeva 3
 • Bosna i Hercegovina: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
 • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU Podgorica, Moskovska 22, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Slobodno nas pozovite svaki dan (i nedeljom) od 08 do 20h!

Bio-Teo asortiman dostupan je i u 550+ apoteka širom Srbije i BIH. Kliknite na mapu ispod za detaljan spisak:

Komplet pluca
foto: Promo

>> DETALJAN SPISAK APOTEKA

Ukoliko imate pitanja ili želite da vas naša stručna pomoć upiti ka najbližoj apoteci koja ima Bio-Teo asortiman u ponudi, ne oklavajte da nas pozovete svaki dan (i nedeljom) od 08 do 20h:

 • Srbija: +381 62 336-336, maloprodaja Beograd, Sinđelićeva 3
 • Bosna i Hercegovina: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
 • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU Podgorica, Moskovska 22, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...