ZDRAVA I LEPA STOPALA BEZ GLJIVICA: Uz ovo efikasno rešenje više nećete morati da ih skrivate!
Foto: Profimedia

ZDRAVA I LEPA STOPALA BEZ GLJIVICA: Uz ovo efikasno rešenje više nećete morati da ih skrivate!

Život -

Kako dolazi lepo vreme, tako je i trenutak da se pobrnitie za vaša stopala. Tokom zime i hladnih dana, većina ne vodi mnogo računa o koži, a pogotovo o stopalima. Ako ste ih zapustili i koža je ogrubela, peruta se i pojavile su se gljivice, ne čekajte da prođu same od sebe, jer je to nemoguće! Ono što će vam pomoći jeste pravilna higijena i proverena krema protiv kožnih oboljenja. Budite spremni i ponosni na vaša stopala sada kada dolazi vreme za otvorenu obuću!

Preparat koji se najbolje pokazao u borbi sa ovim infekcijama jeste krema Funga Pure. Zašto je ona najbolja?

Kliničkim ispitivanjem ova krema je efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena teško se vraćaju.

Fungapure
foto: Promo

Fuga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve. Funga Pure naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.980 rsd. Ne propustite i AKCIJU, ako uzmete dve kreme Funga Pure, treću dobijate gratis po ceni od 7.960 rsd, a ako poručite tri - još dve dobijate gratis po ceni od 11.490 rsd.

Zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track