Najnovije vesti

KVALITETAN SAN JE NAJVAŽNIJI: Evo šta je potrebno da uradite kako biste se budili naspavani i bez bola!
Foto: Profimedia

KVALITETAN SAN JE NAJVAŽNIJI: Evo šta je potrebno da uradite kako biste se budili naspavani i bez bola!

Zdravlje

Za uspešan i pozitivan dan pun energije najbitnije je da se probudite odmorni i naspavani. Kvalitetan san je bitan i za vaše raspoloženje i za celokupno zdravlje. Oko 8 sati sna u kontinuitetu je uglavnom većini dovoljno, tako da je važno i da legnete na vreme. Osim toga, bitno je i da se nađe odgovarajući položaj, a za to je najbolje rešenje ortopedski jastuk ergonomskog dizajna.

Ovo je najbolji jastuk za noge za sve one koji traže olakšanje, jer udobno podupire noge i kolena kako bi se osiguralo pravilno držanje i položaj spavanja, i kako bi se uklonile bolne tačke pritiska.

ortpoedski jastuk
foto: Promo

Jastuk je dizajniran tako da omogućava cirkulaciju vazduha tokom cele noći pomoću ventiliranih otvora u memorijskoj peni. Pena za regulisanje temperature sprečava znojenje i osećaj prevelike toplote. Zahvaljujući svojim mekim oblinama i oblikom polumeseca, udobno odgovara ženama i muškarcima.

ortpoedski jastuk
foto: Promo

Ovaj ortopedski jastuk za noge naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.799 rsd!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja