SVAKOG ČETVRTKA, SAMO U KURIRU, POKLON DODATAK ZDRAVLJE! Saznajte sve o onome što vas muči, a doktori nisu stigli da vam kažu
Foto: Kurir

SVAKOG ČETVRTKA, SAMO U KURIRU, POKLON DODATAK ZDRAVLJE! Saznajte sve o onome što vas muči, a doktori nisu stigli da vam kažu

Život -

U magazinu Zdravlje, koji dnevne novine Kurir vernim čitaocima poklanjaju svakog četvrtka, čekaju vas ozbiljne zdravstvene teme, mogućnosti lečenja, uputstva, saveti doktora, nutricionista, fizioterapeuta i psihologa, a poseban deo posvetili smo i kućnim ljubimcima i preporukama veterinara.

Ekskluzivitet Zdravlja je u tome što je to jedini magazin na ovim prostorima za koji pišu najbolji lekari Srbije. Saznaćete sve što do sada niste imali prilike da čujete o nekom zdravstvenom problemu; eksperti neumorno odgovaraju i na sva vaša pitanja.

Tema narednog broja Kurirovog dodatka Zdravlje je ANESTEZIJA.

Od ass. dr sc. med. dr Marije Milenković, specijaliste anesteziologije u Centru za anesteziologiju i reanimatologiju Urgentnog centra UKC Srbije, saznajte sve o ovoj važnoj karici u lečenju, koliko puta možete da primite anesteziju, da li je potrebna priprema, kako se kome uključuje, kad se isključuje...

Da li je PUT DO ČAŠICE SVE KRAĆI i šta sve može da napravi nekontrolisana upotreba alkohola, upućuje dr Zorica V. Dragaš, specijalista socijalne medicine u Centru za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Subotica. Ujedno možete da rešite test koji će pokazati da li ste zavisni od alkohola.

Prof. dr Goran Bjelaković, specijalista interne medicine, gastroenterolog, svetski priznati ekspert za suplemente, odgovara na pitanja o značaju vitamina, kako pravilno da sanirate TEGOBE U STOMAKU I CREVIMA. Narodni lek za ove probleme je NANA, poručuje Milka Raičević, dijetetičarka-nutricionistkinja: Pitoma, ali i ljuta, zapapriće svaku bolest!

Saznajte i kako se obavlja NAMEŠTANJE ŽELUCA preko pupka od dr Natalije Gušlo Petrić, ekspertkinje za dijagnostiku i visceralnu kiropraktiku, kako se udruženje Hronos bori da skine stigmu s pacijenata koji imaju dijagnozu HEPATITIS C, zašto je BOROVNICA, sveža ili suva, u stanju da se izbori sa brojnim patološkim stanjima, a od spec. dr vet. Violete Žigić koje biljke leti treba da uklonite iz doma jer mogu da otruju vaše ljubimce.

To, naravno, nije sve: u najnovijem broju magazina Zdravlje pronaći ćete još mnogo zanimljivih tema i saveta.

zdravlje
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track