DANIJELINE SLIKE SA PLAŽE ZAPREPASTILE SU SVET: Bila sam na suncu 3 SATA i mazala kremu, a uveče je POČEO PAKAO! (VIDEO)
Foto: Profimedia

uznemirujuće

DANIJELINE SLIKE SA PLAŽE ZAPREPASTILE SU SVET: Bila sam na suncu 3 SATA i mazala kremu, a uveče je POČEO PAKAO! (VIDEO)

Život -

Danijel Ficimons (31) iz Irske provela je tri sata na plaži u društvu svog oca (54) i njeno dvoje dece - Kloe (9) i Hejli (8) i kako tvrdi redovno je mazala kremu za sunčanje sa faktorom 30 pa ipak, te noći se probudila se zbog groznice i bolova od opekotina.

Zastrašujuće slike koje su završile u medijima pokazuju da su joj cela leđa praktično prepečena.

krema za sunčanje
foto: Profimedia

- Na plažu smo išli za vikend, a do ponedeljka mi je ceo gornji deo leđa bio u plikovima zbog kojih nisam mogla da ležim. Kad sam otišla u bolnicu, rekli su mi da su mi opekotine skoro pa trećeg stepena - kaže.

- Ja inače imam dobar ten i nikad ne gorim. Obično ne koristim ovaj brend, ali sam ga isprobala i eto šta se desilo. Nanela sam kremu pre nego što sam izašla, onda kada smo stigli, a i u toku boravka na plaži. Mislim da je to sasvim dovoljno za zaštitu. Pisala sam proizvođaču - kaže ona, dok iz firme tvrde da su njihovi proizvodi prošli sve testove kontrole i kvaliteta.

- Osoba svetlijeg tena bi izgorela u roku od 10 minuta ako ne nanosi zaštitu. Ako koriste faktor 30 imaju zaštitu 30 puta dužu od toga da ništa nisu naneli, bez obzira na to koliko je puta kasnije nanose. To znači da bi bila bezbedna 300 minuta, odnosno pet sati. Za telo prosečne veličine u jednodelnom kostimu dovoljno je tri kašike proizvoda - poručuju iz firme, pokušavajući da dokažu da Danijel nije nanela dovoljno proizvoda da bi bila zaštićena.

Kurir.rs/A.A./dailymail

Bonus video:

01:30

LETO NA PLOČAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja