I OVOG ČETVRTKA SAMO U KURIRU POKLON DODATAK ZDRAVLJE! Saznajte sve o onome što vas muči, a doktori nisu stigli da vam kažu
Foto: Kurir

I OVOG ČETVRTKA SAMO U KURIRU POKLON DODATAK ZDRAVLJE! Saznajte sve o onome što vas muči, a doktori nisu stigli da vam kažu

Zdravlje

U magazinu Zdravlje, koji dnevne novine Kurir poklanjaju vernim čitaocima, čekaju vas ozbiljne zdravstvene teme, mogućnosti lečenja, uputstva, saveti doktora, nutricionista, fizioterapeuta i psihologa, a poseban deo posvetili smo i kućnim ljubimcima i preporukama veterinara.

Tema novog broja Kurirovog dodatka Zdravlje je UDAR NA SRCE.

Dr Milijana Balević, specijalista interne medicine, kardiolog na Odeljenju za preoperativnu pripremu Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, savetuje vas kako da sprečite infarkt jer letnje vrućine u kombinaciji sa visokom vlažnošću vazduha mogu da budu opasne ne samo za hronične bolesnike već i za zdrave osobe.

Tu su i preporuke kako da UMANJITE RIZIK OD FRAKTURA. Svaki porast koštane gustine za pet do osam odsto smanjuje rizik od loma za oko 50%, a prof. dr sc. med. Dušan Stefanović, internista-reumatolog, objašnjava kako da to postignete.

Mr sc. med. dr Dušan Babić, opšti i vaskularni hirurg, odgovara na vaša pitanja i razbija strah od pregleda i operacije, a Milka Raičević, dijetetičarka-nutricionistkinja i aromaterapeutkinja, u tekstu POSTIGNITE BALANS NA NAJDUBLJEM NIVOU piše o prednostima upotrebe eteričnih ulja. Dušan Todorović, diplomirani nutricionista i dijetetičar, član udruženja Svi na vagu, istaknuti sportista – član seniorske reprezentacije Srbije u bejzbolu, upućuje vas na značaj rastavića: NEMOJTE NIPOŠTO DA GA PRESKOČITE. To ne treba uraditi ni kada je u pitanju RIBIZLA, jer čisti, jača i ulepšava naše telo.

Saznajte od fizioterapeuta Aleksandra Tanovića kako da sačuvate elastičnost i ojačate SKOČNI ZGLOB, a od psihologa Miloša Karanovića zašto se javlja DEPRESIJA POSLE GODIŠNJEG ODMORA. Spec. dr vet. Voleta Žigić na dilemu DA LI MAČKA MOŽE DA SE DRESIRA odgovara detaljnim savetima kako da to učinite.

To, naravno, nije sve: u najnovijem broju magazina Zdravlje pronaći ćete još mnogo zanimljivih tema i saveta.

Ekskluzivitet Zdravlja je u tome što je to jedini magazin na ovim prostorima za koji pišu najbolji lekari Srbije. Saznaćete sve što do sada niste imali prilike da čujete o nekom zdravstvenom problemu.

Zdravlje, Poklon
foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja