OČISTITE ORGANIZAM OD PARAZITA: Sprečite njihovu pojavu na vreme i na prirodan način!
Foto: Profimedia

OČISTITE ORGANIZAM OD PARAZITA: Sprečite njihovu pojavu na vreme i na prirodan način!

Život -

Svaki čovek nosi u sebi razne parazite, bakterije, gljivice i viruse. Na najrazličitije načine utiču na organizam i štete vašem zdravlju. Neki od simptoma mogu biti nadutost, alergija, gubitak apetita, grčevi, anemija, dijareja, zatvor, gljivične infekcije, akne, lišajevi, polipi. Ukoliko su se neki od simptoma pojavili, onda vam treba preparat koji će na prirodan način poboljšati vaše zdravstveno stanje. Reagujte na vreme, a ne tek kad se simptomi pojave!

Purodone je potpuno prirodan dodatak ishrani na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrakta polena, esktrakta vratića, kao i cvetova vratića i tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Purodone poboljšavaju zdravlje, štite jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita. Ne uzrokuju nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokuju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre.

hangar
foto: Promo

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje 2 puta dnevno 30 minuta pre jela. Ukoliko su se simptomi parazita već pojavili, Purodone će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu.

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodone naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd.

* Uz kupovinu dve kutije, treću dobijate gratis. Uz kupovinu tri kutije, još dva pakovanja dobijate gratis.

** Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama preosetljivih na neki od sastojaka, kao ni osobama sa kamenom u žuči.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track