CERVIKALNI SINDROM: Muče vas hronični, skoro svakodnevni bolovi u vratu? Ovo vam treba za život bez tegoba!
Foto: Profimedia

CERVIKALNI SINDROM: Muče vas hronični, skoro svakodnevni bolovi u vratu? Ovo vam treba za život bez tegoba!

Život -

Glavni simptom grupe oboljenja koja se naziva “cervikalni sindrom” upravo je bol u vrat. Uglavnom se nalazi na zadnjoj strani vrata, gde su mišići. Do njegove pojave dolazi zbog napetosti mišića i oštećenja ili nadražaja nerava. Može da se širi u svim pravcima – ka ramenima, rukama, potiljku, srednjem i/ili gornjem delu leđa. Bilo koji vratni pokret pogoršava bol i iz tog razloga su oni u većini slučajeva ograničeni.

Kao rezutat višedecenijskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u oslobođenju ljudi bola ove vrste. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapiju za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova.

Vratna kragna CD3 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju

bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna:

  • Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju,
  • Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu,
  • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom,
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije,
  • Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost,
  • Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.

Vratnu kragnu CD 3 možete poručiti online 24/7 klikom OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

* Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track