PROSTAMAX: Efikasne kapi za probleme sa prostatom sada su na sniženju od 50 odsto!
Foto: Profimedia

PROSTAMAX: Efikasne kapi za probleme sa prostatom sada su na sniženju od 50 odsto!

Život -

Približno 40% muške populacije pogođeno je hroničnim prostatitisom, koji se u većini slučajeva javlja zbog nemara i nelečenja (ili pak neadekvatnog lečenja) i glavni je uzročnik impotencije. Posle mnogo godina proučavanja, i mnogih neuspeha, istraživači organskih proizvoda zasnovanih samo na prirodnim supstancama, uspeli su da stvore moćnu formulu nazvanu ProstaMax.

ProstaMax biljne kapi napravljene su od biljaka koje, naučno dokazano, poboljšavaju funkciju prostate. Prirodni sastojci vam mogu pomoći da poboljšate cirkulatorni sistem, normalizujete proces mokrenja, povećate imunitet i povećate libido.

Hangar
foto: Promo

Redovna upotrebna ProstaMax biljnih kapi povećava protok urina i postepeno smanjuje čestu potrebu za mokrenjem, posebno noću. Neudobnost, osećaj sagorevanja, kao i osećaj nepotpunog pražnjenja bešike i druge neprijatne senzacije postepeno će se smanjivati, a proces mokrenja će postati lakši. Poboljšava regeneraciju funkcije prostate i uretre, koje nisu imale optimalan kapacitet u fazi insuficijencije zbog upale, doprinosi obnavljanju normalnog polnog života i plodnosti, i pomaže u povećanju potencije i libida. Kontinuirana upotreba proizvoda može pomoći u sprečavanju pogoršanja prostatitisa i s njim povezanih poremećaja seksualnog života.

Aktivne supstance:

  • Linatia Vulgaris,
  • Galium Verum,
  • Petasites,
  • Hypericum Perforatum.

Način upotrebe:

3 puta dnevno, po jednu kafenu kašiku, pomešajte sa malo vode i popijte. Pun ciklus traje 4 – 8 nedelja, po potrebi ponoviti.

ProstaMax biljne kapi možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po sniženoj ceni, od 2.590 rsd.

*Ukoliko naručite 2 bočice, treću dobijate gratis.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track