Kako ojačati imunitet pred zimu? Ovo su TOP 3 SUPLEMENTA ZA BRZO I EFIKASNO PODIZANJE IMUNITETA
Foto: Promo

Kako ojačati imunitet pred zimu? Ovo su TOP 3 SUPLEMENTA ZA BRZO I EFIKASNO PODIZANJE IMUNITETA

Život -

Iako se uskoro bližimo kraju druge godine od kako je pandemija sa korona virusom počela, ona i dalje ne jenjava. Svaki dan, širom sveta beležimo stotine hiljada novih slučajeva obolelih od ovog virusa i njegovih sojeva i pitamo se kada će svemu doći kraj.

Ono što sigurno danas možemo uraditi za sebe i svoje porodice u cilju prevencije i suzbijanja virusa, jeste da počnemo da jačamo svoj imunitet. Naročito kada imamo u vidu da nam pored svega stiže i nova zima, sezona kada je generalno virusna aktivnost povećana.

Tri suplementa koji će vam pomoći da brzo i efikasno ojačate i podignete svoj imunitet su Vitamin C, Cink i Vitamin D.

Farmaceutska kompanija AbelaPharm, za sve čitaoce ovog teksta, obezbedila je popust od čak 20% za sve koji poruče vitamin C, Cink i vitamin D preko njihovog sajta, uz besplatnu dostavu bilo gde u Srbiji. Jedino što je potrebno da uradite kako biste ostvarili ovaj popust, jeste da prilikom naručivanja na njihovom sajtu, unesete kupon za popust IMUNOKURIR i automatski će vam se obračunati popust. Kupon za popust će biti aktivan do petka 8. oktobra 2021. godine.

Naručite Vitamin C, Cink i Vitamin D na ovom linku.

VITAMIN C

bivits
foto: Promo

Ovaj vitamin se ističe kao glavni izvor pomoći i jačanja imunog sistema. Vitamin C je od vitalnog značaja za zdravlje leukocita, vrste belih krvnih zrnaca koja pomažu u borbi protiv infekcija. On povećava broj i aktivnost leukocita i skraćuje vreme koje je organizmu potrebno da se oporavi od infekcije, što je posebno važno tokom pandemije. Za odrasle je preporuka da uzimaju dodatak od 1000 mg vitamina C.

Iskoristite kupon za popust IMUNOKURIR i ostvarite 20% popusta na ovaj suplement.

Naručite Vitamin C na ovom linku.

VITAMIN D

bivits
foto: Promo

Svi znamo da vitamin D dobijamo putem sunca. Ali, kako nismo u mogućnosti da stalno boravimo na suncu, uzimanje suplemenata je dobra ideja. Studije su počele da pokazuju da ljudi sa nedostatkom vitamina D imaju veći rizik od zaraze korona virusom.

Vitamin D je neophodan za normalno funkcionisanje različitih ćelija imunog sistema. Sprečava razmnožavanje virusa i smanjuje nivo zapaljenja u organizmu za vreme infekcije. Odraslima se preporučuje da uzimaju dodatak vitamina D3 od 1000 internacionalnih jedinica (IU) jednom ili dva puta dnevno, uz obrok.

Iskoristite kupon za popust IMUNOKURIR i ostvarite 20% popusta na ovaj suplement.

Naručite Vitamin D na ovom linku.

CINK

bivits
foto: Promo

Cink je ključan za normalan razvoj i funkcionisanje ćelija koje posreduju u delu imunog sistema. Studije su pokazale da povećane koncentracije cinka mogu sprečiti razmnožavanje virusa. Odraslima se preporučuje da uzimaju dodatak cinka do 40 mg ili manje, jednom dnevno.

Iskoristite kupon za popust IMUNOKURIR i ostvarite 20% popusta na ovaj suplement.

Naručite Cink na ovom linku.

UZMI ZDRAVLJE U SVOJE RUKE!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track