ZBOG LOŠIH NAVIKA POSTAO SAM GOJAZAN I LOŠ UZOR SVOJOJ DECI: Nisam uspevao sam da promenim stanje, OVO mi je pomoglo!
Foto: Profimedia

ZBOG LOŠIH NAVIKA POSTAO SAM GOJAZAN I LOŠ UZOR SVOJOJ DECI: Nisam uspevao sam da promenim stanje, OVO mi je pomoglo!

Život -

„Nikada nisam bio veliki ljubitelj vežbanja, i da budem iskren, to mi nije previše smetalo, ali sam tokom određenog vremenskog perioda jeo jako puno brze hrane, a i velika količina gaziranog pića nije izostajala.

Ponekad bih preskakao doručak jer nisam imao vremena da ga pripremim ili sam bio previše lenj da ga napravim. Trenirao sam svoje telo da mu bude dosta jedan obrok dnevno kako bih imao dovoljno vremena da radim sve ostale stvari koje treba da uradim tog dana. Moje loše navike, nedostatak brige i znanja o zdravlju i ishrani, upravo su doveli moje zdravlje u opasnost. Shvatio sam da nešto moram da uradim, pokušavao sam sa raznim dijetama ali bez uspeha. Izazivale su mi nezadovoljstvo, opterećenost hranom i nisam bio prijatan ni sebi, a kamoli ženi i deci. Onda sam naišao na GreenFit biljne kapi.

Naručio sam ove kapi i odmah počeo da ih pijem. Nakon samo nekoliko dana korišćenja GreenFit kapi mogao sam da vidim njihovo pozitivno dejstvo na moj organizam. Bio sam produktivniji nego ikada i nisam bio umoran sve vreme. U prvih nedelju ili dve izbacio sam i svu lošu hranu i zamenio je hranom koja je imala samo nutritivnu vrednost i sva gazirana pića zamenio samo flašicama vode. Zvuči teže nego što jeste, ali kada je moje telo dobilo dobru hranu, više nisam žudeo za nezdravom hranom.

Za samo 3 meseca sa GreenFit kapima i zdravijom ishranom izgubio sam 12% telesne masti! Postao sam bolje upoznat i sa pravim izborom hrane i dobrobiti zdravlja koje sada mogu da podelim sa svojom porodicom i prijateljima oko sebe, kao i da pravilno obrazujem svoju decu i pružim im najbolju šansu za život u borbi protiv gojaznosti i dijabetesa, dva glavna problema za zdravlje narednih generacija.

To je znanje koje se ne može kupiti novcem i ulaganje u svoje zdravlje i ljude do kojih vam je stalo.

Toplo bih preporučio GreenFit kapi, na kraju krajeva, vaše zdravlje je sve. Naučite kako da ga održavate."

GreenFit biljne kapi su dijetetski suplement na bazi ekstrakata herbe rastavića, lista breze, ploda morače, kore krušine i rizoma đumbira. Predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Green Fit biljne kapi
foto: Promo

Potpuno su prirodne, neškodljive, na bazi izabranog lekovitog bilja, bez konzervanasa, veštačkih boja i mirisa, čime garantovano u svoj organizam unosite samo proverene sastojke koji će vam pritom pomoći da smanjite broj kilograma.

GreenFit biljne kapi uzimaju se 2 puta dnevno, ujutru i uveče, po 2,5 ml (po 75 kapi). 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana.

Cena GreenFit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja