RUČNA MAŠINA ZA BRZO I JEDNOSTAVNO UŠIVANJE: Najbolji saveznik za sitne prepravke čak i za nevešte!
Foto: Promo

RUČNA MAŠINA ZA BRZO I JEDNOSTAVNO UŠIVANJE: Najbolji saveznik za sitne prepravke čak i za nevešte!

Život -

Često vam se desi da vam hitno treba neka sitna prepravka na garderobi, a da nemate vremena da odete do krojačkog salona. Ne mili vam se da se latite igle i konca, možda ste čak i u tome nevešti, pa se dešava i da se odreknete nekog omiljenog komada odeće. Nema više potrebe za tim, jer sve što vam treba jeste RUČNA MAŠINA ZA ŠIVENJE! Pogledajte je OVDE!

Mini šivaća mašina je jedna od najzanimljivijih i istovremeno najkorisnijih kućnih stvarčica koja je izmišljena u poslednje vreme. Ona je neophodna gotovo svakome ko je nevešt sa iglom i koncem i čije čak i minimalne prepravke izgledaju nevešto urađeno. Ova mala i zgodna mašina je tako lagana i tako lepo „leže“ u ruku! Sa njom ćete moći da ušijete majicu, džemper, duks, farmereke, bilo koji odevni predmet!

Ona je pogodna za skoro sve vrste tkanina, a šav joj je jednostruk. Interesantno je i to da vam za njen rad nije potrebna električna energija, jer radi na 4 AA baterije.

Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

hangar
foto: Promo

Ova ručna šivaća mašina se koristi krajnje jednostavno i za to vam nije potrebno nikakvo predznanje. Debljina šivenja ne sme da pređe 1,8 mm.

Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od SAMO 1.290 rsd.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track