Adenom prostate narušava funkciju urinarnog sistema kod muškarca
Foto: Promo

Adenom prostate narušava funkciju urinarnog sistema kod muškarca

Život -

Mokraćna bešika je organ koji skladišti urin. Prilikom nagona na mokrenje urin prolazi kroz mokraćni kanal, prostatu i polni organ i izbacuje se napolje.

Brojna urološka stanja, među kojima je i adenom prostate, ometaju rad mokraćne bešike i izazivaju upalu njene sluzokože ili njenih slojeva, a to dovodi do različitih vrsta i stepena urinarnih poremećaja. Tačnije, kod muškaraca sa uvećanom prostatom tegobe uključuju česte i/ili otežane nagone za mokrenjem, noćna ustajanja, slab mlaz, osećaj neispražnjene bešike.

Druga vrsta poremećaja nastaje usled pritiska koji uvećano tkivo prostate vrši na mokraćni kanal. Formiraju se uska područja koja otežavaju mokrenje. Dolazi do otežanog početka mokrenja, smanjenog kalibra mlaza i kapanja urina.

Prisustvo kamena u donjem urinarnom traktu karakteriše kratak prekid mokrenja u kombinaciji sa akutnim bolom u mokraćnom kanalu i ubrzo nakon toga se mokrenje nastavlja.

Laserska hirurgija prostate Tulijumom od 200 vati ove tegobe rešava brzo, beskrvno i efikasno

TULIJUM OD 200 VATI neuporediv je sa bilo kojim drugim laserskim sistemom – nijedan od postojećih lasera ne poseduje takve tehničke karakteristike, a samim tim ni takve mogućnosti u hirurgiji prostate. To je laser najnovije generacije i ima vodeće pokazatelje snage i preciznosti, a u kombinaciji sa velikim iskustvom urološkog tima Laser Meda, muškarci prijavljuju visok kvalitet rezultata nakon operacije – impresivan mlaz urina, normalizaciju učestalosti poziva na mokrenje, uklanjanje trajnog katetera.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Bugarskoj i Srbiji, prvoklasna tehnika i 11-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track