Kvalitetna i pristupačna bezdimna alternativa pušenju poslednje generacije
Foto: Promo

Kvalitetna i pristupačna bezdimna alternativa pušenju poslednje generacije

Život -

Da li ste znali da sagorevanjem cigarete nastaje duvanski dim koji u sebi sadrži više od šest hiljada materija, od kojih se za oko 100 zna da su štetne ili potencijalno štetne?

Negativni efekti udisanja duvanskog dima ne zaobilaze ni pušače ni ljude u njihovoj okolini, a poslednjih godina značajno se podiže svest o zdravstvenim posledicama pušenja cigareta. Upravo zbog toga sve veći broj pušača želi da se oslobodi ove loše navike tako što će zauvek ugasiti cigaretu, što je bez sumnje najbolja opcija. Dok se drugi, koji nisu spremni da se u potpunosti odreknu duvana i nikotina, sve češće odlučuju za manje štetne duvanske alternative pušenju cigareta koje ne oslobađaju dim. Među boljim alternativama pušenju cigareta, uređaji koji zagrevaju duvan doživeli su veliku popularnost kod odraslih pušača u poslednjih 10 godina, koliko i postoje.

Uređaji zasnovani na tehnologiji zagrevanja duvana kod nas su se pojavili pre pet godina, a prošle godine u Srbiji je lansiran lil SOLID 2.0, inovativan uređaj poslednje generacije iz ove kategorije proizvoda.

lil SOLID 2.0, kvalitetan je i cenovno pristupačan uređaj koji zagreva duvan i ne oslobađa duvanski dim, što ga čini boljom alternativom od nastavka pušenja cigareta. Osim što je elegantno i moderno dizajniran, lil SOLID 2.0 izuzetno je jednostavan za korišćenje. Naime, kod lil SOLID-a punjač i držač kombinovani su u jedan uređaj sa dugmetom i LED indikatorom i težak je svega 99 grama.

Ova bezdimna alternativa zagreva duvan indukcionom iglom do 350 stepeni i ne dostiže tačku sagorevanja, a indukciona metoda osigurava ravnomerno zagrevanje duž cele igle.

Iako jeste bolja opcija za odrasle pušače od nastavka konzumiranja cigareta, važno je naglasiti da nijedan proizvod ovog tipa nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji stvara zavisnost.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track