MUČE VAS BOLOVI U VRATU I KIČMI? Evo na koji način možete da se rešite tegoba BEZ upotrebe lekova!
Foto: Profimedia

MUČE VAS BOLOVI U VRATU I KIČMI? Evo na koji način možete da se rešite tegoba BEZ upotrebe lekova!

Život -

Bol u vratnom i kičmenom delu je nešto što svi osetimo, pre ili kasnije. Dosta sedenja, stajanja, manjak fizičke aktivnosti, pogrešan položaj tokom spavanja neki su od izazivača za pojavu ovog bola. Kada se on javi prva stvar koju uradimo jeste da odemo u apoteku i uzmemo nešto protiv bolova i/ili za opuštanje mišića. To uglavnom pomogne svima, međutim, ne na duge staze. Umesto da konstantno u sebe unosite loše materije iz lekova, evo šta može da vam pomogne!

Kao rezutat višedecinjskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u osloođenju ljudi bola ove vrste. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapiju za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova.

Vratna kragna CD3 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata. Vratna kragna:

  • Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju
  • Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu (model NTD 3000)
  • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije
  • Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost (NTD 3000)
  • Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.
hangar
foto: Promo

Vratnu kragnu možete poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja