DUKAT JOGURT I SVEŽE MLEKO: Izgled menjamo, prirodu ne
Foto: Promo

DUKAT JOGURT I SVEŽE MLEKO: Izgled menjamo, prirodu ne

Život -

U našoj prirodi je da ponekad unesemo dah svežine u naš izgled, a da uvek ostanemo prirodno svoji

Šta sveže mleko i jogurt uvek moraju da imaju da biste iskreno uživali u njima?

Prirodnost i svežinu?! Sasvim prirodno, zar ne?

Zato, kada stanete pred frižider u prodavnici ruka vam sama kreće ka Dukat Svežem mleku i Dukat Jogurtu. I to je prirodno.

Znate za sebe da izaberete najkvaliteniije mlečne proizvode, jer uvek uzimate ono što vam najviše prija. Ako se pitate zašto je to tako, odgovor je jednostavan. Mleko od koga pravimo Dukat Sveže mleko i Jogurt prikupljamo sa preko 700 domaćih farmi, jer 100% prirodnost i svežina ipak jedino dolaze od mleka od domaćih krava. Oduvek je bilo tako, pa što bismo onda išta tu menjali? Dokazan, a od vas i priznat vrhunski kvalitet i treba da ostane na nivou vaših velikih očekivanja.

Ipak, u skladu sa trendovima i zahtevima tržišta, a u želji da lakše primetite i prepoznate ključne atribute vaših omiljenih Dukat mlečnih napitaka, promenili smo izgled etikete. Učinili smo to da bismo se izdvojili u ogromnoj ponudi proizvoda različitog kvaliteta i porekla na našem tržištu. Nova etiketa donosi snažniju i jasniju vizuelnu poruku o prirodnosti i svežini naših proizvoda koje uvek i svuda sa ponosom ističemo.

Kada u prodavnici ruka ponovo krene ka Dukat Jogurtu i Dukat Svežem mleku sa novom etiketom, i sami ćete pomisliti isto što i naša poruka: IZGLED MENJA. PRIRODU NE.

Vaš Dukat.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track