DEVOJKU UJEO KOMARAC, PA UMRLA POSLE 5 DANA! Lekari šokirani: Nikada nisam imao ovakav slučaj, neverovatna TRAGEDIJA za mladu damu
Foto: Printscreen

TUGA

DEVOJKU UJEO KOMARAC, PA UMRLA POSLE 5 DANA! Lekari šokirani: Nikada nisam imao ovakav slučaj, neverovatna TRAGEDIJA za mladu damu

Život -

Orijana Peper iz Velike Britanije preminula je nakon što je dobila smrtonosnni infekciju od ujeda komarca, prenosi BBC.com.

Nesrećna devojka bila je u julu prošle godine na obuci za pilota kompanije "Izidžet" u Belgiji, kada ju je komarac ujeo za čelo. Tada joj odmah oteklo mesto uboda, tik iznad desne obrve. Dečko ju je odveo u bolnicu jer se plašio infekcije ili alergije, ali su joj tamo samo prepisali antibiotike i poslali je kući.

Devojka
foto: Printscreen

- Lokalci su nam rekli da su komarci normalna pojava u maju i junu, ali je Orijanu počelo da boli čelo, sve je bilo crveno i otečeno i dobila je i jake bolove u leđima. Ali lekari su joj samo rekli da uzme antibiotike i poslali je kući - rekao je njen dečko.

Orijana je upala u delirijum, nije mogla da govori kako treba, nakon čega je pala u nesvest, te prebačena u bolnicu gde je nažalost, umrla nakon 5 dana. U izveštaju patologa stoji da je devojka, koja je sanjala da bude pilot, umrla od ozbiljne infekcije nakon uboda komarca. Orijana je dobila sepsu koja se proširila na mozak i izazvala emboliju koja ju je odvela u smrt.

- Nikada nisam imao ovakav slučaj. Neverovatna tragedija za mladu damu koja je pred sobom imala ceo život i blistavu karijeru - rekao je patolog Najdžel Parsli.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja