VREME JE SADNJE I SETVE: Sjajna stvar za poljoprivrednike kako da se zaštite od zagađenja i štetnih materija!
Foto: Profimedia

VREME JE SADNJE I SETVE: Sjajna stvar za poljoprivrednike kako da se zaštite od zagađenja i štetnih materija!

Život -

Jesen je vreme kada uživamo u darovima prirode, ali kako bismo i sledeće godine uživali u plodovima, sada je trenutak za sadnju i setvu. Pored zdravog i domaćeg voća i povrća koje dobijamo, bitno je i da poljoprivrednici budu zaštićeni tokom rada. Kako ne bi bili u opasnosti od zagađenog vazduha i unosa štetnih materija u organizam, radi očuvanja dobrog zdravlja, neophodno je pronaći adekvatnu zaštitu.

„Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Neškodljiva je i, pored toga što štiti od virusa i bakterija, od velike je pomoći pri prskanju voća i čuvanju bronhija od prašine i sitnih čestica.

Hangar
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji.

Hangar
foto: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

* Filteri se koriste do 100 sati, nakon čega ih je potrebno promeniti. Sterilizacija maske je moguća kraćim

prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom. Garancija na masku je tri

godine, ali se ne priznaje ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track