00:25

SNAJKA ANĐEOSKIM GLASOM PEVALA RAŠI NA UVO! Španski specijalitet, afrodizjak za sva čula!

kurir tv

SNAJKA ANĐEOSKIM GLASOM PEVALA RAŠI NA UVO! Španski specijalitet, afrodizjak za sva čula!

Život -

Porodica Mihajlović oprobala se u baražu u svojim kulinarskim sposobnostima

O porodici Mihajlović - Jagodina

Majka: Suzana

Snajka: Ivana

Sin: Saša

Snajka Ivana obožava da peva i profesionalno se bavi pevanjem. Takođe i šminka, frizira i sređuje nokte ženama. Kad nađe slobodno vreme, ona trenira, a voli i šetnje sa suprugom. Voli da kuva. Saša je takođe muzičar, harmonikaš. Pored svoje profesije voli i da kuva. Ivana i Saša su se upravo na svirci upoznali, kada su oboje bili na samom početku bavljenja muzikom. Imaju dvoje dece i u braku su 13 godina. Suzana je radila kao kuvarica i roštilj majstor dok se nije razbolela, jer od tog momenta ima otežan govor i problem sa hodom. Voli da radi oko bašte, da sadi cveće i da čuva unučiće.

Majka Suzana i snajka Ivana izabrale su broj koji je krio paelju. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 52 minuta, jer su zaboravile 4 namirnice, a svaka im je oduzela 2 minuta.

Ivanino jelo donelo je jako pozitivne ocene snajki. Rekle su da se odlično snašla ali da im je delovala usporeno, mada da su zadovoljne jer je sve stigla.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka Suzana je ostavila fascinacije, dobila je sve devetke, a majke su uživale u ukusima španskog specijaliteta.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Saša je uspeo da pogodi ko je napravio za njega bolje jelo, pa samim tim je učestvovao u kvizu, u kojem je odgovorio tačno na ponuđena pitanja i osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track