POTCENJENA ZADOVOLJSTVA: Ovih 20 životnih sitnica su šokantno zanemarene
Foto: Thinkstock

Male stvari

POTCENJENA ZADOVOLJSTVA: Ovih 20 životnih sitnica su šokantno zanemarene

Žena -
Ima li išta lepše od trenutka kada vam se napokon otpuši uvo ili kada otvorite prozore nakon duge i hladne zime, a tek kada vas voljena osoba češka po leđima?

Postoje mnogo sitnih zadovoljstava i momenata u životu koja nam pružaju osećaj olakšanja i sreće, a mi ih uzimamo ponekada zdravo za gotovo. Ali ove sitnice su prosto sjajne!

1. Ležanje u krevetu ujutru kada je dan kišovit i siv i ne morate da ustajete ceo dan.2. Kada vam je voda u uvetu ceo dan i onda onaj divni osećaj kada se otpuši i voda napusti vaše uvo.3. Kada vam se nešto zaglavi među zubima i onda napokon izađe!4. Momenat kada vidite konobara/konobaricu kako se približava sa vašom hranom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

5. Otvaranje prozora u stanu posle duge i hladne zime. Kada blagi vetar unese miris cveća i sveže pokošene trave.6. Onaj kratki trenutak kada ležite u krevetu na samoj "ivici" da se vratite nazad na spavanje ako želite, a onda shvatite da možete.

foto: Shutter
foto: Shutter

7. Kada završite sa poslom koga ste se zaista grozili. Napokon ogroman teret vam je pao sa leđa a osećaj ostvarenog cilja vas preplavi.8. Posle vikenda van kuće, povratak u vaše kupatilo.9. Ono kada istinski nasmejete drugu osobu.10. Kada se probudite odmorni. To se dešava tako retko, da kada se desi osećate se kao da bi tog dana mogli da uradite apsolutno sve.

11. Kada vas češka po leđima osoba koja vam se dopada.12.Kada se pesma na radiju završi tačno u trenutku kada ste parkirali auto.13. Onaj super blesavi osećaj kada čujete zvuk usisivača koji je upravo povukao nešto hrskavo sa poda.14. Čista posteljina

foto: Profimedia
foto: Profimedia

15. Smeh. Stalno to radimo ali baš zato podcenjujemo koliko je to zapravo divan osećaj.16. Prvi gutljaj vode nakon šetnje po vrućem danu.17. Skidanje skijaških čizama sa nogu nakon dugog dana na planini.18. Skidanje mokrih, hladnih čarapa i obuvanje novih, suvih.

19. Odlaženje u krevet odmah nakon tuširanja.

20. Brdo čistog suvog mirišljavog veša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track