DELOVAĆETE MRŠAVIJE: Sjajni trikovi za prikrivanje velikih grudi
Foto: Profimedia

ZA PRIPADNIKE OBA POLA

DELOVAĆETE MRŠAVIJE: Sjajni trikovi za prikrivanje velikih grudi

Žena -
Otkrivamo vam kako da, uz nekoliko tajni najvećih svetskih stilista, prikrijete svoje nedostatke i izgledate u trendu

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.Neki muškarci imaju više naslaga na grudima, a neki pate od medicinskoj poremećaja ginekomastije ili viška tkiva u predelu grudi.

Šta god da je uzrok vaših problema, efektivno vežbanje može da se ispostavi kao često najefikasnija opcija. Ali dok ne budete isklesali vaše grudi uz pomoć nekih od naših treninga, sledeći stilski trikovi mogu da vam pomognu da sakrijete neželjene grudi.

KOMPRESUJTE PROBLEMKompresovane majice su napravljene za muškarce koji žele osnovni funkcionalni sloj i prvi pametni korak ka prikivanju. Sportska odeća pruža mnoštvo zadovoljavajućih opcija za muškarce sa ovim problemom. Samo odaberite onu koja je dovoljno udobna i ne previše uska.

PUNIJE TKANINENošenje punijih i debljih tkanina ili nekoliko slojeva garderobe je sjajna alternativa da sakrijete grudi u zimskim mesecima. Ali kada dođe lepo vreme i povišene temperature, utkan tesktil može da ima sasvim prikrivajuće efekte. Odaberite košulje koje su blago krute i uštirkane, ali ne pernate i tanke.

IZDUŽITE FIGURU UZ POMOĆ VERTIKALNIH PRUGAMnoga odela prirodno izdužiju figuru zbog uniformisane boje i teksture uz vertikalne pruge od glave do pete. Uske vertikalne pruge postižu još bolji efekat.

OPREZNO SA BELOM BOJOM„Kada nosite belu ili bilo koju svetliju boju, vaše grudi deluju još veće“, kaže Rozenfeld. On preporučuje tamne i neutralne nijanse.Boja košulje, koja se slaže sa bojom vaših očiju ili kose neće učiniti da vaše grudi izgledaju manje, ali će vam dati moderan izgled.

BEZ PREVELIKIH KONTRASTASmanjite konstraste boja između gornjeg i donjeg dela tela. Tamna košulja sa oker pantaloma iseći će vas u struku, čineći vašu figuru širom i kraćom. Ali ista košulja sa tamnim pantalonama poboljšaće vaš stav i iluziju o figuri.„Monohromno oblačenje od glave do pete će izdužiti vašu figuru i učiniti vas elegantnim", ističe Rozenfeld. SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:DERMATOLOZI SAVETUJU: Koliko često se treba tuširatiOvi ugljeni hidrati će vam pomoći da smršateZašto su danas devojke ljute?Deset perverznih ideja za savršen seksKako da pobedite u obaranju ruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track