DA SAM MOGLA, NIKAD TE NE BIH RODILA: Nakon 40 godina pronašla majku, a onda je usledio šok
Foto: Shutterstock

Neverovatna životna priča

DA SAM MOGLA, NIKAD TE NE BIH RODILA: Nakon 40 godina pronašla majku, a onda je usledio šok

Žena -
Rebeka je oduvek znala da je usvojena, a nakon svog 18. rođendana odlučila je da potraži svoju biološku majku i saznala da je zamalo abortirana jer je začeta silovanjem

Rebeka Kisling ostala je u šoku kada je nakon 40 dugih godina napokon pronašla svoju biološku majku i saznala razlog zbog kojeg ju je ona dala na usvajanje.

Rebeka je oduvek znala da je usvojena, a nakon svog 18. rođendana odlučila je da potraži svoju biološku majku i saznala da je zamalo abortirana jer je začeta silovanjem. Naime, njena 77-godišnja majka Džoan jedne večeri je napadnuta i brutalno silovana, a nakon toga je ostala u drugom stanju.

Nije znala šta da radi...

Kada je Džoan saznala da je trudna, abortus se činio kao najbolje rešenje. Ali, s obzirom da je on u to vreme bio ilegalan, odlučila je da rodi i da da devojčicu na usvajanje. Iako ju je ta situacija emocionalno iscrpila, verovala je da je postupila najbolje što je mogla i znala.

"Razmišljala sam o tome da zamolim rođaku da usvoji malenu, ali sam zaključila da bi bilo previše bolno da je viđam," rekla je Džoan.

"Kada sam je prvi put upoznala, osećala sam se prijatno i automatski počela da je zovem "mama", rekla je Rebeka, a Džoan dodaje da je bila oduševljena što joj se ćerka javila nakon toliko godina.

Rebeka i Džan izgradile su divan odnos, a majka je pratila svoju ćerku do oltara kada se udavala. Rebeka je prekinula kontakt s s svojim usvojenim roditeljima, ali ju je zato njena biološka majka usvojila.

Foto Prodimedia
Foto Prodimedia

(Danas.hr/Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track