47 INTERVENCIJA A NE LIČI NA ČUDOVIŠTE: Ovako izgleda žena (58) koja drži svetski rekord u plastični
Foto: Www.cindyjackson.com

Kad imate previše novca

47 INTERVENCIJA A NE LIČI NA ČUDOVIŠTE: Ovako izgleda žena (58) koja drži svetski rekord u plastični

Žena -
Sindi Džekson (58) imala je više "posla" na sebi nego bilo ko drugi na svetu, ali ona zapravo izgleda prilično normalno

Kada većina nas čuje reči "plastična hirurgija", prva stvar koja nam padne na pamet su strašne kozmetičke operacije. Postoji jedna žena koja drži rekord po broju plastičnih operacija, ali ona uopšte ne izgleda kao čudovište.

Sindi Džekson (58) imala je više "posla" na sebi nego bilo ko drugi na svetu, ali ona zapravo izgleda prilično normalno.

Džeksonova je započela svoju avanturu sa plastičnim operacijama kada je imala 33 godine. Njen otac je umro i ostavio joj je nešto novca. Jednom prilikom je rekla da nije nikada prerasla svoju želju iz detinjstva da liči na Barbi lutku.

foto www.cindyjackson.com
foto www.cindyjackson.com

Uložila je novac koji joj je otac ostavio u svoj izgled.Počela je sa očnim kapcima, zatim je prešla na liposukciju na kolenima i sa kolagen injekcijama. Njene operacije u to vreme zaista su bile ekstremne.

Ona je sada ponosna na sve što je uradila i smatra sebe pionirom plastične hirurgije.2007. godine Sondina majka je preminula i opet je u testamentu dobila veliku sumu novca koju je, naravno, uložil au svoj izgled. Ovog puta želela je izgled Bridžit Bardo.

foto www.cindyjackson.com
foto www.cindyjackson.com

Sada u 58. godini Džeksonova je imala 47 operacija i iskoristila je svoju slavu da postane brend. Pored pokretanja svoje pevačke karijere, Džeksonova je iskoristila svoju novostečenu slavu i napisala je dve najprodavanije knjige i pokrenula je liniju proizvoda za negu kože.

Sve u svemu, Sindi kaže da je potrošila više od 100.000 dolara na operacije. Bez obzira na vaš stav o plastičnoj hirurgiji, morate priznati da Sindi izgleda prilično dobro za svoje godine.

(Viralnova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track