NASEKLA GA NA KOMADE I POSLUŽILA DECI: Ovo su 10 najokrutnijih supruga koje su hodale Zemljom
Foto: Jutjub

Pazi s kim spavaš

NASEKLA GA NA KOMADE I POSLUŽILA DECI: Ovo su 10 najokrutnijih supruga koje su hodale Zemljom

Žena -
Njima ništa nije sveto, ove žene su prešle sve granice od ubistava do uzimanja bubrega i prevara

Njima ništa nije sveto – od zahvalnice za poklonjeni bubreg preljubom pa do okrivljavanja sopstvene ćerke za ubistvo čak dva muža.

1. Australijanka koja je napadala svoje muževe, ubila poslednjeg i poslužila ga deci za večeruKetrin Najt je prva Australijanka koja je zbog svojih gnusnih zločina osuđena na doživotni zatvor.

http://www.youtube.com/watch?v=X32CcXBCDTo

2. Žena koja je ubila oba svoja muža i okrivila sopstvenu ćerkuStejsi Kestor okrivila je ćerku Ešli za ubistva oba svoja supruga što je rezultiralo njenim pokušajem samoubistva. Ipak, preživela je i svedočila na sudu protiv sopstvene majke.

http://www.youtube.com/watch?v=c48-hoTlHVE

3. Ona je glumila prostitutku kako bi varala muža, koga je kasnije pokušala da ubije zajedno sa svojim ljubavnikom Valeria Mesalina, treća žena cara Klaudija i beskrupulozna nimfomanka znala je šta želi i nije marila kako će do toga doći.

4. Žena koja je mužu odgrizla penis Katja Karitovonova kaznila je suprugovu aferu s njenom najboljom prijateljicom na najgori mogući način – odgrizla mu je penis.

5. Žena koja je prevarila muža nakon što joj je dao svoj bubregDonel Batista uzela je od svog muža bubreg, a vratila mu uslugu tako što ga je prevarila sa svojim psihoterapeutom.

http://www.youtube.com/watch?v=ZP7vliKuAL4

7. 76-godišnjakinja koja je navodno ubila četiri od svojih pet muževaBeti Neumar, nevina bakica iz komšiluka nije birala sredstva kako bi došla do novca.

8. Žena koja je umesto supruga izabrala svog ljubimca krokodilaViki Loving zatražila je razvod kada je muž dao ultimatum: krokodil ili ja. Naravno, odlučila se za ljubimca.

http://www.youtube.com/watch?v=Gfvlq91ZSh4

10. Žena koja je napala muža smrznutim lazanjamaAmanda Trot svom suprugu umesto večere poslužila je teške telesne povrede.

(Danas.net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja