(VIDEO) HRABROST: Devojčica (11) izbačena iz škole jer je snimila kako učiteljica maltretira dete
Foto: Jutjub

Hrabrost na delu

(VIDEO) HRABROST: Devojčica (11) izbačena iz škole jer je snimila kako učiteljica maltretira dete

Žena -
Kada je 11-godišnja Brajana Kuper telefonom snimila kako njena učiteljica maltretira drugo dete iz razreda, sa ciljem da pomogne, kažnjena je izbacivanjem iz škole

Incident se dogodio kada je hrabra devojčica snimila kako učiteljica zlostavlja drugo dete u školi na Floridi. Kasnije je za medije izjavila da je čula nastavnicu kako govori: "Nemoj da te veličina zavara, ne znaš me, to je sve što ću reći. Ne gledaj me tako."

Nastavnica je još govorila: "Ti si najveći dečak u 5. razredu, a ponašaš se kao najmanji, baš me zanima kako ti izgleda mama."

Uz tvrdnju da nastavnica ima istoriju maltretiranja studenata, devojčica je rešila da uzme stvari u svoje ruke.Nastavnica je otpuštena zbog incidenta zbog neprofesionalnog ponašanja. Ona više ne radi za školski sistem, rečeno je u školi.

U državi Floridi, nezakonito je da se napravi video snimak bez nečijeg pristanka, pa je tako i devojčica suspendovana. Na sreću, zbog velikog pritiska medija na školu, suspenzija je uklonjena i Brajana se vratila na nastavu.

http://www.youtube.com/watch?v=N_kZ7N3zJz4

(hellou.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track