ŠOKANTAN ZAHTEV FEJSBUKA: Sklonite sliku sina rođenog bez nosa, kontroverzna je
Foto: Fejsbuk

Borba majke sa društvenim mrežama

ŠOKANTAN ZAHTEV FEJSBUKA: Sklonite sliku sina rođenog bez nosa, kontroverzna je

Žena -
Oprostite na izrazu, ali prokleta bila ako mi Fejsbuk zabrani da delim fotografiju svog sina i njegovu priču! Muka mi je od toga što mogu da gledam slike polugolih žena, droge i ostalih negativnosti, ali moje je dete "kontroverzno", napisala je majka Brendi

Kada je Brendi MekGleteri rodila svog sina Timotija Elija, učinila je ono što sada već gotovo svaka ponosna majka učini - objavila je njegovu fotografiju na Fejsbuku.

Nije prošlo puno vremena, a ta društvena mreža od nje je zatražila da ukloni sliku jer je "kontroverzna i šokantna".

Razlog je bio taj jer je Eli rođen bez nosa: nema ni nosnica ni sinusnih šupljina.

Uprkos njegovom retkom stanju, dečak je nakon tri nedelje u bolnici zdrav pušten kući sa svojim roditeljima, majkom Brendi i ocem Trojem Tompsonom. Kod kuće su ga čekali četvorogodišnjaci Brisen i Ava.

- Oprostite na izrazu, ali prokleta bila ako mi Fejsbuk zabrani da delim fotografiju svog sina i njegovu priču! Muka mi je od toga što mogu da gledam slike polugolih žena, droge i ostalih negativnosti, ali moje je dete "kontroverzno". Šta se dogodilo s ljudskošću? - napisala je Brendi, a Fejsbuk je svoj zahtev za uklanjanjem fotografije povukao nakon što se priča raširila internetom.

Brendi kaže kako je stanje njenog sina bilo potpuno neočekivano.- Svaki ultrazvuk prošao je normalno, pa sam očekivala savršeno zdravog dečaka. Ali na moje iznenađenje, rođen je bez nosa - priča Brandi.

Porodica sada ima dve opcije: ili će Eli biti podvrgnut velikoj operaciji u tinejdžerskoj dobi ili će biti podvrgnut seriji manjih operacija kad navrši jednu godinu.Njegova porodica osnovala je fond GoFundMe koja je već prikupila 40.000 dolara.

What am I gonna do with these boys? #DaddyWontPutHimInTheCrib #SuchADaddysBoy #FatherSonBond #LoveLikeNoOther #AdoreThem #MyThompsonBoys

Posted by Brandi McGlathery on Tuesday, April 7, 2015

- Moraće da mu urade traheotomiju što takođe nismo očekivali... Onaj ko ne može da donira novac, neka se pomoli za slatkog Elija. Dug je put pred njim i treba nam sva podrška koju može da dobije - napisala je njegova majka na stranicama fonda.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track