(VIDEO) Svakog dana se kupa u svinjskoj krvi, a razlog će vas zaprepastiti!
Foto: Printskirn

Bizarno

(VIDEO) Svakog dana se kupa u svinjskoj krvi, a razlog će vas zaprepastiti!

Žena -
Šanel svoju bizarnu naviku objašnjava rečima da su tako radili hiljadama godina ranije i da im je uspevalo

Šanel (19) je "slobodna manekenka i glumica" iz Kalifornije koja je apsolutno opsjednuta idejom da ostane !večno mlada!. Ona je pristala da učestvuje u emisiji MTV televizije "Stvarni život: Opsednuta sam time da ostanem mlada".

Kako bi ispunila ovu čudnu želju, ona svakoga dana jede placente i praktikuje višečasovne tretmane kako bi njena koža ostala sveža.

Kupanje u svinjskoj krvi je jedan od njenih sredstava. Svoju bizarnu naviku objašnjava rečima da su “tako radili hiljadama godina ranije i da im je uspevalo”.

Njena baka Luis se ne slaže sa onim što unuka radi, pa je čak čitavu stvar nazvala glupim hirom i tražila je potvrdu da li je svinja zdrava.

"Ta krv nije čista! Zamislite da na telu imate ogrebotinu. Ako vam životinja prenese bolest, završićete u bolnici", rekla je baka, a potom ušla u kupatilo sa unukom i pomogla joj da se namaže krvlju.

U emisiji o ovim ljudima sa neobičnim navikama i stavovima učestvuje i Markus (25) koji ubrizgava botoks i glumi u pornićima kako bi očuvao svoj izgled.

http://www.youtube.com/watch?v=DHimW_5zO70

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track