(FOTO) JEDNOSTAVNO I PRELEPO: 3 prolećne kombinacije Jelene Đoković
Foto: Profimedia

MODNI SAVETI

(FOTO) JEDNOSTAVNO I PRELEPO: 3 prolećne kombinacije Jelene Đoković

Žena -
Inspiraciju za jedan savršeni prolećni look potražili smo od Jelene Đoković i dobili sjajne ideje. Pogledajte...

Ovaj tekst preuzet je sa sajta CosmopolitanSupruga Novaka Đokovića stalno nas osvaja sjajnim i jednostavnim kombinacijama, zato smo rešili da inspiraciju pronađemo u njenom stajlingu. Priznaćete da je vrlo jednostavan za kopiranje.

Na crvenom tepihu, Jelena ume da zasseni u najlepšim elegantnim toaletama, dok u dnevnim varijantama oduševljava nas praktičnim i jednostavnim kombinacijama.

Kao jedan odličan i praktičan aksesoar, šešir je svakoj Jeleninoj kombinaciji dao dozu ženstvenosti. Zato drage dame, nabavite šešir ne samo da vas zaštiti od jakog sunca već i začini dnevnu kombinaciju-

Baletanke i suknja sa dubokim strukom je odličan izbor za šetnju po gradu, ali i sjajna poslovna kombinacija! Uz šešir kladimo se da će se svaki momak okrenuti za vama!

Teget je nova crna boja, što znači da je apsolutni MUST HAVE ovog proleća! Obavezno je uvrstite u svoje odevne kombinacije. Kombinacija teget i bele kao što je Jelena pokazala na ovoj slici nepogrešiv je izbor!Sa sajta Cosmopolitan pročitajte još:

Supermodeli: Ovako je najbolje nositi džins tokom 2015.10 novih načina da nosite običnu belu majicu i izgledate šik15 odličnih načina da nosite košulje ovog prolećaŠta boja odeće kaže o vama: Belu nose uredni, žutu vedriJelena Đoković ili Kim Sirs: Čija venčanica je bila lepša?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja