IMAŠ NOVOG DEČKA: 5 saveta šta ne smeš da radiš da ne bi pobegao
Foto: Profimedia

Za tinejdžerke

IMAŠ NOVOG DEČKA: 5 saveta šta ne smeš da radiš da ne bi pobegao

Žena -
Postoje stvari koje ne bi smela da radiš ako ne želiš da se on preplaši i pomisli da idete prebrzo

Imaš novog dečka i presrećna si. Sve delite i stalno četujete na Fejsbuku. Čak ste i na svojim profilima objavili da ste zajedno. Ovo je vreme kad se tek upoznajete, ali i vreme kad ćeš videti je li on za tebe i obrnuto. Sigurno si se već pohvalila drugaricama, ali propazite! Postoje stvari koje ne bi smela da radiš ako ne želiš da se on preplaši i pomisli da idete prebrzo. Kako se to ne bi dogodilo pročitaj savete:

1. Pričanje o dalekoj budućnosti zasad je zabranjeno

Ok, možete se dogovoriti o tome hoćete li ići sledeće nedelje u bisokop ali nipošto nemoj govoriti kako želiš da upozna tvoje roditelje, pogotovo ako ste u vezi manje od mesec dana. Ključ je u taktičnosti, a dečaci vole tajanstvene devojčice oko kojih se moraju potruditi.

2. Preterano hvaljenjeNiko ne voli hvalisavce, pa se tako ni tvojoj novoj simpatiji neće svideti ako se konstantno hvalisaš o svom novom mobilnom, petici u školi ili novim patikama. Može im se učiniti da samo mnogo pričaš, a izbegavaš akciju, pa tako biraj čime ćeš se ponositi. Međuti, nije naodmet pohvaliti njegovu super novu frizuru i jaknu, ali i u tom budi odmerena.

3. Čuvanje tajni je apsolutni imperativ, kako za prijateljstvo tako i za vezuAko želiš da razviješ dobar odnos s svojim novim dečkom, pokaži mu da si osoba od poverenja i ne pričaj prijateljicama privatne stvari koje ti dečko kaže u poverenju.

4. Nema pametovanja!Niko ne voli dok mu se soli pamet, pa zašto bi to tvoja simpatija to morala da trpi? Ako traži savet, slobodno mu kažeš svoje mišljenje, ali nemoj biti bezobrazna prema njemu. Takođe, ako vidiš da je na nešto jako osetljiv, nemoj mu to nabijati na nos. Videt ćeš da će znati to cijeniti.

5. Ignoriranje njega dok si na mobitelu. Kad si s njim, s njim si. Nema dvosatnog četovanja na Viberu sa drugaricama. Ni ti ne bi volela kad bi te neko ignorisao dok mu pričaš o svomu danu, zar ne?

Ako si pročitala ove savete, primetićeš da se oni mogu da primene i na prijateljstvo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Cool)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track