Najnovije vesti

(FOTO) UREĐENJE MALOG STANA: Umeće življenja u 15 kvadrata
Foto: LISA Promo / Nicholas Vashantsev / Lisa

IDEJE ZA LEPŠI DOM

(FOTO) UREĐENJE MALOG STANA: Umeće življenja u 15 kvadrata

Žena
Zaboravite na ideje da je neophodan ogroman prostor da bi dom bio udoban i lep. Savladajte veštinu umeća življenja u 15 kvadrata...
1 / 8 Foto: LISA Promo / Nicholas Vashantsev / Lisa

Dizajner Nikolas Vašancev izveo je pravi umetnički poduhvat kada je u samo 15 kvadrata organizovao čitav životni prostor. Kao proizvod njegovog dizajnerskog plana nastao je multifunkcionalan stančić koji osvaja simpatije svih onih koji nešto slično žele, ali i inspiriše dizajnere koji se ustručavaju da prihvate slične zadatke.

Najbitniji segment u uređenju svakog prostora jeste raspored, a u ovom slučaju dizajner se domišljato okrenuo linearnoj konstrukciji prostora. Naime, dnevna soba i radni prostor nalaze na jednom zidu, dok su na suprotnoj strani mala sofa na razvlačenje i mini kuhinja. Na samom ulazu u stan nalazi se kupatilo i veliki ugradni plakar sa dovoljno prostora za skladištenje. 

Još jedan koristan savet jeste da vodite računa o odabiru boja, jer adekvatnim odabirom možete vizuelno povećati prostor, pa se za ovakve ciljeve savetuju sve nijanse bele. U kontrastu sa belim zidovima jeste drveni pod koji ovom prostoru daje toplinu i pretvara ga u topli dom.

Kako bi se povezala belina zidova sa drvenim podom, dizajner je uvrstio dekorativne, drvene elemente u ambijent stana, dok se jednoličnost neutralnih boja razbija uvođenjem tona fuksije koji je veoma popularan u prethodnih nekoliko sezona. Ovaj tekst preuzet je sa sajta LisaIzvor: Lisa/Moj stanSa sajta Lisa pročitajte još:Stančić u Njujorku: kako urediti 32 kvadrata tako da krevet ne bude u dnevnoj sobi

Adaptacija malog stana za četvoročlanu porodicu

Uređenje malog stana uz mala ulaganja

6 razloga zašto vašim domom vlada negativna energija i kako da je se rešite

Trik za urednu kuhinju: napravite sami jednostavne pregrade za fioku

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...