Fatalna sponzoruša Rubi: Pre 11 godina je osvojila svet, a danas izgleda ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

VEČITA ZAVODNICA

Fatalna sponzoruša Rubi: Pre 11 godina je osvojila svet, a danas izgleda ovako! (FOTO)

Žena -
Urugvajska lepotica nije izgubila ni trunku svoje lepote

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Pre punih 11 godina pola sveta osvojila je tada 26-godišnja urugvajska lepotica Barbara Mori, igrajući zlobnusponzorušu Rubi u istoimenoj seriji.

Uloga zavodnice kojoj je bogatstvo najviši cilj do kog nije birala sredstva, doneo je Barbari svetsku slavu i otvorio vrata ka filmskoj karijeri.

Naime, ona je od tinejdžerskih dana želela da se bavi modelingom, u čemu je i uspela, ali je 1997. godine potpisala prvi ugovor sa televizijom Asteka i odigrala prvu ulogu u telenoveli Al norte del corazón.Posle ove serije, Barbara je imala još nekoliko uloga, ali kada se 2004. godine na malim ekranima širom sveta pojavila kao fatalna sponzoruša Rubi, napravila je pravi bum i otvorila sebi sva vrata kada je reč o karijeri!Muškarci su poludeli za devojkom koja je zbog novca zavela verenika najbolje drugarice, sa kojom se takođe družila iz koristi, a i devojke širom sveta zavidele su joj na lepoti i figuri.Danas, nakon 11 godina od snimanja serije, Barbara i dalje izgleda kao studentkinja iz serije koja ju je proslavila!Njeno lice ne svedoči o vremenu koje je prošlo, a figura joj je savršena kao i pre više od jedne decenije.

Pogledajte još na portalu Stil:Lice anđela krije burni život: Pravo lice turske Salme Hajek! (FOTO)Strasti orijenta: Da li se sećate fatalne Bihter? (FOTO, VIDEO)Zapalio internet: Ovako izgleda sin Lidije Vukićević! (FOTO)U 6. deceniji muškarci sanjaju o njoj: Ponosna na svoje telo i lice bez šminke! (FOTO)Sve je bilo na mestu, osim grudi: Svi su zurili u njen dekolte! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track