3 VEŽBE ZA USPEH: Ovako ćete izgraditi seksi, mišićave ruke!
Foto: Shutterstock

Za jake bicepse

3 VEŽBE ZA USPEH: Ovako ćete izgraditi seksi, mišićave ruke!

Žena -
Pogledajte kombinaciju vežbi koja će vam pomoći da izgradite kolosalne mišiće u ovom delu tela

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's HealthTrik u ovom treningu je u tome da se vežbe ređaju od najlakše do najteže, pri čemu gradacijski prelazite iz jedne faze u drugu.

BICEPS PREGIB POMOĆU TRAKEOvo je najpouzdaniji način da izgradite bicepse. Postavite telo pod uglom od 45 stepeni u odnosu na zid i izvedite pregib. Imajte na umu da će vežba biti znatno teža ukoliko su vam stopala isuviše blizu zida. Ispružite ruke u potpunosti, a zatim podignite pesnice do ušiju.

LEŽEĆA TRICEPS EKSTENZIJA BUČICOMZatim je vreme za vežbe tricepsa. Lezite na kosu klupu, a stopala usmerite nagore kako biste stabilizovali položaj kičme. Neka vam glava slobodno visi preko ivice klupe.Uzmite bučice i raširite ruke, pa savijajte ruke u laktovima.

RAMENI POTISAK KETLBELOMUzmite ketlebel i podignite ga iznad glave. Ovo je teži deo treninga i uključuje veći broj ramenih mišića. Kada vam ručni zglob, lakat i rame budu u istoj ravni, pripazite da ramenom ne dodirujete obraz kako bi potisak bio pravilno izveden. SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:5 najboljih namirnica u borbi protiv raka25 stvari koje niste znali o Silvesteru Staloneu6 eksplozivnih vežbi za trbušnjake10 stvari koje su devojkama važnije od veličine penisaKako sprečiti i ublažiti upalu mišića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track