Sa njim započnite dan i zablistajte: Briše bore, kilograme i celulit!
Foto: Shutterstock

EFEKTNO I UKUSNO

Sa njim započnite dan i zablistajte: Briše bore, kilograme i celulit!

Žena -
Napravite kombinaciju po svom ukusu i popijte odmah nakon pravljenja

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilJednostavan recept za osvežavajući i ukusni napitak idealan je za međuobrok, doručak ili večeru, a napravljen je od namirnica koje dokazano deluju u korist lepšeg tena, regulacije telesne težine i smanjenje celulita.Sastojci za ovaj napitak su sledeći:Jogurt - savršeno deluje na masnoće u telu i reguliše probavu, sadrži dobre bakterije koje koje pomažu probavni sistem;Borovnica, jagoda, kupina, malina i ribizla – vrlo snažni antioksidansi prepuni vitamina C, koji podstiče proizvodnju kolagena, neguje kožu i čuva imunitet;Đumbir - pojačava cirkulaciju, zateže i pomlađuje kožu, olakšava grčeve, otklanja bol u mišićima;Banana - sadrži velike količine kalijuma koji reguliše zadržavanje vode u organizmu, koja pojačava efekat celulita na površini kože.

Priprema: U blender sipajte hladan jogurt (oko 2 dl), a po želji dodajte i nekoliko kockica leda, ako želite dodatno da osvežite piće.Dodajte vašu kombinaciju voća (na primjer: šaka bobičastog voća i jedna banana), zatim sve zajedno dobro izmiksajte i odmah poslužite u čaši.Zbog vrlo jakog ukusa, sa đumbirom ne treba preterivati, odsecite sam komadić veličine nokta na palcu. U napitak možete dodati svež list nane ili malo cimeta i meda, a bademi su takođe odličan izbor.Napravite kombinaciju po svom ukusu i imajte u vidu da napitak treba piti odmah nakon pravljenja.

Pogledajte još na portalu Stil:

Đumbir kao moćan lek iz prirode: Kako pravilno da ga koristite!Dovoljno je da pojedete samo jednu bananu dnevno: Evo šta će se dogoditi!U 6. deceniji muškarci sanjaju o njoj: Ponosna na svoje telo i lice bez šminke! (FOTO)Pije se 4 dana, skida 10 cm sa struka: Recept za savršenu bikini liniju!Fatalne lepotice Zodijaka: Ovih 5 dama svet bacaju pod noge! Da li ste na spisku?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track